Alınır mı? Yarın almayı düşünüyorum ama çok detaylı incelemeleri yok ve satıcı olayı beni de bir şüphelendirdi açıkçası. Hikayeli oyunlar ve FIFA oynuyorum.
Hocam rica etsek görsel iletebilir misiniz yanlış anlamayın herkes görsün ve içi rahat ederek alsın diye istiyorum. Ben de alacaktım satıcıya güvenemedim almadım sırf bu sebepten. Eğer görsel iletebilirseniz bir çok kişi alacaktır.
Hocam rica etsek görsel iletebilir misiniz yanlış anlamayın herkes görsün ve içi rahat ederek alsın diye istiyorum. Ben de alacaktım satıcıya güvenemedim almadım sırf bu sebepten. Eğer görsel iletebilirseniz bir çok kişi alacaktır.
Hocam bazı satıcılar şöyle yapıyor ilk önce normal fiyattan ürünü satıyor sonra yorumlar birikince ürünün fiyatını iyice düşürüyor kargoya verildi olarak gösteriyor ama kargoya falan vermiyor. En son olarak da sana kargo gecikti diye 3-5 dolar para teklifi veriyor 3-5 dolar vereyim siparişi iptal etme tarzında kabul edersen kargo dağıtıldı olarak gözüküyor ama gelen eden bir şey yok. İptal de edemiyorsun, AliExpress ile parayı geri almak için uğraşıp duruyorsun sonuç olarak.
Hatta şöyle söyleyeyim bu iyi yorum biriktirme işini Türkiye'deki bazı satıcılar da yapıyor bir ürün satıyor iyi yorum yazıyor milllet daha sonra ürünün sayfasını değiştirmeden farklı ürün satmaya devam ediyor.