alırken yeni hesap açarken nelere dikkat etmeliyim veya nasıl yeni hesap açmalıyım aynı tc vs ?
Hocam rica etsem mousepad ve mikrofon linkini paylaşbilir misiniz?Klavye mouse pad mikrofon aldım bu AliExpress gönderilerini gördükçe borca giriyorum genel bir indirim mi var paralar gidiyor![]()
Alınır.Alınır mı hocamlar. Hikayeli, Souls-Like oyunlar oynuyorum, arada bir de yukarıdaki arkadaş gibi EA FC 24 oynuyorum o kadar. Fiyat çok ucuz geldi.
Hocam rica etsek görsel iletebilir misiniz yanlış anlamayın herkes görsün ve içi rahat ederek alsın diye istiyorum. Ben de alacaktım satıcıya güvenemedim almadım sırf bu sebepten. Eğer görsel iletebilirseniz bir çok kişi alacaktır.SHOP1103832617 Store tamamıyla güvenilir satıcı birçok satın alım yaptım.
Ya kanka adam 2.000+ ürün satmış sahte satıcılar 100 tane satamadan patlıyor.Hocam rica etsek görsel iletebilir misiniz yanlış anlamayın herkes görsün ve içi rahat ederek alsın diye istiyorum. Ben de alacaktım satıcıya güvenemedim almadım sırf bu sebepten. Eğer görsel iletebilirseniz bir çok kişi alacaktır.
Ya kanka adam 2.000+ ürün satmış sahte satıcılar 100 tane satamadan patlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.