GameSir T2A Gamepadi Kapatmak

Furkan Tonbul

Megapat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Hemşire
Arkadaşlar elimde GameSir T2A gamepad var. Usb wireless ile çalışıyor. Usb aparatı sürekli kasama takılı halde duruyor. Gamepadi açmak istediğim zaman select ve start tuşları arasında bulunan GameSir logosuna tıklamam yetiyor, gamepad açılıyor. Fakat işim bitip gamepadi kapatacağım zaman tuşa basıp kapatamıyorum. Gamepadi kenara koyuyorum belli bir süre açık duruyor sonra kendiliğinden kapanıyor. Gün içinde gamepadi bir çok kez açıp oyun oynayıp bıraktığım için bu durumu sıkça yaşıyorum. Bu da pillerimin daha çabuk bitmesine sebep oluyor. Bu durumun bir çözümünü, aramızda bu gamepadi kapatmanın bir yolu olup olmadığını bilen var mı acaba?
b68708ed-121b-45e5-bef6-4d2ec472a39d.jpg

5 dakika sonra kendi kapanıyor bende G3S var az bekle zaten kendi kapanıyor kapanmıyorsa sıkıntı firma ile iletişime geç yenisini yollasınlar.

Evet 5 dakika sonra kendisi kapanıyor. Ben bunu beklemeden kapatmanın bir yolu olup olmadığını merak ediyorum.
Usb uzatma kablosu al Usb ucunu buna bağla.
Kapatırken Usb'den çıkar ve açarken bastığın tuşlara bas en basit yöntem budur.
Usb takılı değilken ışıklar yanıp sönüyordur işte o zaman açtığın tuşlar ile kapatabilirsin.
Malesef yapan kişiler bunu düşünmemiş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı