GameSir T4 Nova Lite 1140TL alınır mı?

Anladım hocam teşekkürler ediyorum sağolun .
Peki son bir şey soracağım. Bu nova lite mı önerirsiniz yoksa 8 bitdo ultimate 2c yani aşağıda elde eklediğimi mi önerirsiniz ? Çok kararsız kaldım 1 gündür devamlı ikisi arasında gidip geliyorum. Xbox oyunlarını Steam cloud üzerinden oynayacağım PC de .

Eki Görüntüle 2385214
Ultimate 2C'yi daha çok öneririm. Malzeme kalitesi biraz daha iyi ve arkasında efektif tuşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca yazılımıda çok daha işlevli. Gamesir Nova Lite Sony Dualshock veya Xbox kollarına nazaran çok daha iyi ama diğer 8Bitdo, Easymax, Gamesir ürünlere nazaran sönük kalıyor. Ekstra şeyler bakımından.

Steam Cloud'tan kastınız Steam Remoteplay'mi? Steam Cloud kayıt dosyalarının saklandığı bir depolama çünkü sadece.

Ultimate 2C'yi daha çok öneririm. Malzeme kalitesi biraz daha iyi ve arkasında efektif tuşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca yazılımıda çok daha işlevli. Gamesir Nova Lite Sony Dualshock veya Xbox kollarına nazaran çok daha iyi ama diğer 8Bitdo, Easymax, Gamesir ürünlere nazaran sönük kalıyor. Ekstra şeyler bakımından.

Steam Cloud'tan kastınız Steam Remoteplay'mi? Steam Cloud kayıt dosyalarının saklandığı bir depolama çünkü sadece.
Steam xbplay dan bahsediyorum hocam :) yanlış demiş olabilirim. O zaman nova lite yerine 2c mi öneriyorsunuz en iyisi Olarak o fiyata 1799 a kadar fiyatta :)

Steam xbplay dan bahsediyorum hocam :) yanlış demiş olabilirim. O zaman nova lite yerine 2c mi öneriyorsunuz en iyisi Olarak o fiyata 1799 a kadar fiyatta :)
Xbox'ın Cloud sistemi, anladım. Zaten o sistem direk Xinput girişi zorunlu tuttuğu için en ideal cihazlar olurlar konuştuklarımız. Şahsen 1800'e kadar 2C öneriyorum, belki daha iyisi çıkmıştır diğer firmalardan çok takip etmiyorum piyasayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı