GameSir T4 Pro vs GameSir Nova 2 Lite

Bütçe
2.300 TL
Daha fazla  
Kullanım olarak iPad'le GeForce NOW üzerinden oyun oynamak için kullanacağım bütçeyi çok fazla aşamıyorum ne yazık ki. GameSir T4 Pro'nun Apple MFi lisansı var yanlış anlamadıysam (kolların kendi web sitelerini aşağı bıraktım) alınır mı? Başka iyi model var mıdır? Oyun olarak The Witcher 3, Metro Exodus, assassin’s creed mirage odessey gibi hikâyeli oyunlar, biraz da FPS oyunları oynayacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.
T4 pro gamesir sitesi

Nova 2 lite gamesir sitesi

T4 pro amazon

Nova 2 lite amazon

@Diavelin
@Cengzihan
@DMN

Son düzenleme:
Kullanım olarak IPad'le GeForce NOW üzerinden oyun oynamak için kullanacağım bütçeyi çok fazla aşamıyorum ne yazık ki. GameSir T4 Pro'nun Apple MFi lisansı var yanlış anlamadıysam (kolların kendi web sitelerini aşağı bıraktım) alınır mı? Başka iyi model var mıdır? Oyun olarak The Witcher 3, Metro Exodus, Assassin's Creed Mirage odessey gibi hikâyeli oyunlar, biraz da FPS oyunları oynayacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.
T4 Pro GameSir sitesi

Nova 2 Lite GameSir sitesi

T4 Pro Amazon

Nova 2 Lite Amazon

@Diavelin
@Cengzihan
@DMN

Yaklaşık 3 aydır Nova Lite 2 kullanıcısıyım. Bütçeyi aşamıyorsan iyi bi' kontrolcü, Henüz sorun yaratan bir şeye de denk gelmedim.

Yaklaşık 3 aydır Nova Lite 2 kullanıcısıyım. Bütçeyi aşamıyorsan iyi bi' kontrolcü, henüz sorun yaratan bir şeye de denk gelmedim.

Bende başta ona yöneldim ama T4 Pro GameSir'in sitesinde nova lite 2 den 15 dolar daha pahalı ve Apple mfı destekli Türkiye'de ise Amazon'da T4 Pro daha ucuz kafamı karıştırdı o yüzden açıkçası sizin deneyiminiz nasıl hiç iOS bir telefona tablete bağlayıp denediniz mi acaba?

Bir de GameSir Nova HD Rumble ns.
GameSir'in sitesinde sudan ucuza satılıyor GameSir'in sitesinden alınır mı? Vergiler ne alemde bilen arkadaş var mı acaba?

Bende başta ona yöneldim ama T4 Pro GameSir'in sitesinde Nova Lite 2'den 15 dolar daha pahalı ve Apple mfı destekli Türkiye'de ise Amazon'da T4 Pro daha ucuz kafamı karıştırdı o yüzden açıkçası sizin deneyiminiz nasıl hiç iOS bir telefona tablete bağlayıp denediniz mi acaba?

iOS ile denemedim ama Windows, Linux ve Android platformlarında denedim. Üçünde de herhangi bir soruna rastlamadım. Zaten Bluetooth ile bağlayacağından sorun olacağını sanmıyorum. 3 popüler sistemde de sorunsuz çalıştı.

iOS ile denemedim ama Windows, Linux ve Android platformlarında denedim. Üçünde de herhangi bir soruna rastlamadım. Zaten Bluetooth ile bağlayacağından sorun olacağını sanmıyorum. 3 popüler sistemde de sorunsuz çalıştı.
Sağolun hocam zaten t4 pronun drift riski varmış nova 2 lite sipariş edeceğim teşekkürler

T4 Pro tavsiye etmem 2 tane almıştık Aliexpress'ten ucuz diye, tuşlar içine göçtü, drift problemi oldu. Yine belli bir süre kullandık ama uzun ömürlü değil kesinlikle.

T4 Pro tavsiye etmem 2 tane almıştık AliExpress'ten ucuz diye, tuşlar içine göçtü, drift problemi oldu. Yine belli bir süre kullandık ama uzun ömürlü değil kesinlikle.

Hocam noca 2 Lite siparişi verdim bu sabah T4 Pro çok eskide kalmış bir kol artık bakalım Nova 2 Lite nasıl inşallah üzmez

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı