Gamesit enjoy alınır mı?

gradlius

Kilopat
Katılım
21 Ocak 2014
Mesajlar
305
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,

Yeni bir çalışma sandalyesi almak istiyorum. Başlıktaki ürünün tasarımı ve sadeliği hoşuma gitti.

2.000 TL civarı verebilirim. Fakat sade ve tek renk olması halinde.

Daha önce alan, kullanan ya da deneme fırsatı bulan varsa görüşlerinizi beklerim.

 
Merhaba, ben Hawk Gaming Chair V4 sandalyesini kullanıyorum, satın alalı yaklaşık 10 ay geçmiştir ve 1550 TL civarı fiyattan satın almıştım, malum ülkenin durumu yapılan zamlar nedeniyle koltuğunda fiyatı arttı, arkada ne kadar emek ve malzeme işi var bilmiyorum fakat bu parayı hak ettiğini düşünmüyorum. Bu koltuğun fiyatının şişirilmesi aynı zamanda yayıncıların yaptığı reklamlarla gerçekleşti. Bilinen marka talep, tercih nedeniyle de fiyatı arttırıyor bu gayet normal. Bilgisayar başında uzun süre geçiren biri olarak en kötü sandalyeleri deneyimlemiş ve en iyi sandalye diyebileceğim bu koltuğa sahibim. Benim sana verebileceğim tavsiyeler şunlar:

1- Kumaş olmalı (kumaş terletmez, deri olursa ter üzerinde kalır ve hava alma durumu olmadığı için kullanması hiç de rahat olmaz.
2- Satın alacağın sandalye de yırtılmalar, kırılmalar olmamalı bunu kullanıcı yorumlarından anlayabilirsin.
3- Boyun, bel desteği mutlaka olmalı.
4- Şart değil fakat satın alacağın sandalyenin sağ ve sol kısmındaki kolunu, elini masadan çekip dinlendirmek için koyabileceğin kısım gayet rahat hissettirmeli.

Koltuk tercih ederken ofis tipi sandalye ile Hawk markası arasında kalmştım. Madem ki 1 defa alıyorsak kalitesinden ötürü Hawk olsun diyerek bu kararı verdim gayette memnunum fakat memnun olmak o zaman 600-800 TL'ye satılan o kaliteli koltuklarla da mümkündü ve çoğunluk bazı özellikleri de kapsıyordu. Alternatif olarak ofis sandalyesi koltuklarını araştırmanı isterim, kullanmamış biri olarak tavsiye edemem fakat kullanıcı yorumuna göre daha uygun fiyatlı da bulabilmen mümkün.
1654808711919.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı