Lian La-Fey
Kilopat
- Makaleler
- 18
Merak etmeyin kontrol ettim. Ne hikmetse herkes RTX 2070 ile kullanmış bu güç kaynağınıN11 gibi e-ticaret sitelerinde yorumları çok başarılı linki paylaşıyorum sizde kontrol edin.
Araştırıp bulduğun tek şey Plugload'daki sertifika. Güç kaynağı nedir nasıl incelenir biraz öğrenin lütfen.Araştırmadan bu tarz yorumlar yapmanız çok saçma.
Şu anda Nitro 3250₺'den fazlasını hak ettiğini düşünmüyorum. Yinede siz bilirsiniz.
Attığınız güç kaynağının korumaları eksik tavsiye etmiyorum. Bu bütçelerde daha iyi PSU'ların olduğunu düşünüyorum. High Power performance GD 600W'ta alınabilir.
Okuduğunu anladığından şüphe duyuyorum maalesef. Daha fazla kitap okuyun lütfen!Nitro şu anda en güçlü AMD kartıdır. En iyi AMD ekran kartı üreten firmadır. Yanlış bilgilendirmeyin lütfen.
Okuduğunu anladığından şüphe duyuyorum maalesef. Daha fazla kitap okuyun lütfen!
Ben Sapphire'in Nitro serisi kötü mü dedim?
Sadece zamanında Nitro yüksek fiyattan satıldığı ve konuyu açan arkadaş kötü bir güç kaynağı seçimi yaptığı için ona Sapphire RX 5700 XT Nitro + kötü güç kaynağı yerine Gigabyte RX 5700 XT Gaming + iyi güç kaynağı önerdim. Bu demek değildir ki Nitro serisi kötüdür. Söylemek istediğim 2. kombinasyonun daha iyi bir seçim olacağıdır.
Yanlış bilgilendirme yaptığımı öne sürmüşsün de ortada bir bilgilendirme bile yok.
Sinirlenmeyeyim diyorum ama yorumlarınızı yaparken karşı tarafın ne demek istediğini anlamaya lütfen daha fazla özen gösterin.
Nerede Sapphire pişmanlıktır demişim acaba?
Ayrıca ben Sapphire firmasının bu forumda çok fazla gömülmesine karşı çıkan bir üyeyim. Bu konudaki mesajıma bakarak anlayabilirsiniz.
[Eleştiri] AMD ekran kartları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sapphire ucuz ama bir o kadar da sorunlu bir model haklısınız hocam bende alacakdımda kararsız kaldım hangi markadan alıcağıma. Alacak olsam Sapphire alırım.www.technopat.net
Aksi bir şey söylemedim zaten. Sapphire'in Nitro serisi gayet güzel bir seridir. Zamanında konu sahibine önermeme sebebim güç kaynağını kalitesiz seçip parayı ekran kartına basmasıydı.Bu konuda farkındaysan çoğu kişi Sapphire ekran kartını tavsiye etmiş. İstersen bu konuyu da bir oku.
Hala nerede böyle bir şey dediğimi göstermedin. Yoksa bulamadın mı?Yukarıda ne demişsin Sapphire pişmanlıktır diye.
Aksi bir şey söylemedim zaten. Sapphire'in Nitro serisi gayet güzel bir seridir. Zamanında konu sahibine önermeme sebebim güç kaynağını kalitesiz seçip parayı ekran kartına basmasıydı.
Hala nerede böyle bir şey dediğimi göstermedin. Yoksa bulamadın mı?
Yazmadığım şeyleri sanki yazmışım gibi göstermek hoş değil en baştan söyleyeyim. Bu yüzden bir özür bekliyorum
Kardeşim bak sen kesin çaktırmadan o yazıyı kaldırdın. Baktım şimdi bulamadım bir de bana kitap okuyun diye laf sokmuşsun bir de üstüne üstelik üzür dile demişsin. Bak sen o yazıyı kaldırdığna eminim baktım şimdi yaptığın üçkağıtçılıktan farkı yok.