Gametech Venom alınır mı?

Can T

Hectopat
Yer
Gözden uzak
Gametech Venom adlı mekanik klavye diğer mekanik klavyelere göre ucuz geldi. Trendyol'da 213 TL. Klavyede istediğim özellik tuştan çıkan seslerin güzel olması. Beni idare eder mi?

Klavyeyi inceledim bendede blue switch li bir klavye mevcut oyun için en ideal switch bana göre size tavsiyem alın fiyat performans ürünü tahminen 2.5 yıl sorunsuz götürür üstün sıvı birşey dökmezseniz. (kablolarına dikkat edin örgülü kablolar sorun yaratabilir çok klavye yi çevirirseniz)
Birde klavyenin sağ köşesinde renklerle oynanabilen çevirmeli tuşa bayıldım.

Şu foruma bakın klavyeyi alalı 1 hafta olmuş sorun çıkmış.

Son düzenleme:
Klavyeyi inceledim bende de Blue Switch'li bir klavye mevcut oyun için en ideal Switch bana göre size tavsiyem alın fiyat performans ürünü tahminen 2.5 yıl sorunsuz götürür üstün sıvı bir şey dökmezseniz. (kablolarına dikkat edin örgülü kablolar sorun yaratabilir çok klavye yi çevirirseniz)
Bir de klavyenin sağ köşesinde renklerle oynanabilen çevirmeli tuşa bayıldım.

Teşekkür ederim aldım. Sorun çıkarsa bende iade ederim.

Klavyeyi inceledim bende de Blue Switch'li bir klavye mevcut oyun için en ideal Switch bana göre size tavsiyem alın fiyat performans ürünü tahminen 2.5 yıl sorunsuz götürür üstün sıvı bir şey dökmezseniz. (kablolarına dikkat edin örgülü kablolar sorun yaratabilir çok klavye yi çevirirseniz)
Bir de klavyenin sağ köşesinde renklerle oynanabilen çevirmeli tuşa bayıldım.

Bu klavyeden değil bilgisayarın bir ayarından kaynaklanan bir sorun yazılımsal olarak düzeltiliyor yani, bu tarz markalara normalde güvenmem ancak klavyeyi 5 6 aydır kullanıyorum üstüne içecek vs. döküldü ancak herhangi bir sıkıntısı olmadı şu ana kadar tek eksiğini bilek desteği olarak görüyorum.

Bu klavyeden değil bilgisayarın bir ayarından kaynaklanan bir sorun yazılımsal olarak düzeltiliyor yani, bu tarz markalara normalde güvenmem ancak klavyeyi 5 6 aydır kullanıyorum üstüne içecek vs. döküldü ancak herhangi bir sıkıntısı olmadı şu ana kadar tek eksiğini bilek desteği olarak görüyorum.

Zaten bilek destekleri ayrı olarak satılıyor alabilirsin bir de teşekkür ederim klavyenin suya dayanıklı olduğunu söylediğin için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı