Klavyeyi alalı daha 1 hafta anca oldu ama klavyede "t"ye basınca "ot" oluyor, "v"ye basınca "vö" oluyor, "5"e basınca "59" oluyor. Bunu nasıl çözebilirim? Bir de bazı tuşların LED'leri bozulmaya başladı. Değişim için söyledim yetkili servise göndermemi istediler. Burada da yetkili servis yok. Klavye markası Gametech Venom
Hocam iade talebinizin onaylandığına çok sevindim. En doğrusunu karar vermişsiniz. Yardımcı olabilidiysem ne mutlu bana. Mesajımı çözümlendi olarak işaretlerseniz çok sevinirim.
Evet hocam. Hangi site üzerinden aldıysanız oradan iletişime geçip, iade etmek istediğinizi söyleyin. 2 Hafta içinde iade etme hakkınız var. İade almazlarsa Tüketici hakem heyetine şikayet edin.
Evet hocam. Hangi site üzerinden aldıysanız oradan iletişime geçip, iade etmek istediğinizi söyleyin. 2 hafta içinde iade etme hakkınız var. İade almazlarsa tüketici hakem heyetine şikayet edin.
Ben teşekkür ederim. Bütçenizi arttırabilirseniz Gamenote KB432L öneririm. Hepsiburada üzerinden alırsanız 40TL indirim ile birlikte 290TL'ye alabilirsiniz.
Ben teşekkür ederim. Bütçenizi arttırabilirseniz Gamenote KB432L öneririm. Hepsiburada üzerinden alırsanız 40TL indirim ile birlikte 290TL'ye alabilirsiniz.
Hocam iade talebinizin onaylandığına çok sevindim. En doğrusunu karar vermişsiniz. Yardımcı olabilidiysem ne mutlu bana. Mesajımı çözümlendi olarak işaretlerseniz çok sevinirim.