lowdecur
Femtopat
Şu tarzda bir setup kurmak istiyorum. PC, mouse, klavyem var zaten o yönden sıkıntım yok fakat monitör ve o arkada gördüğünüz tutucu hakkında hiçbir fikrim yok. Yardımcı olabilir misiniz?
hocam teşekkürler öncelikle ben ayrıca laptopu da tutucak bi parça arıyorum var biliyorum fakat bulamıyorum laptopu da yüksetlmek istiyorum monitörle birlikteHocam monitörü bilmem fakat tutucu olarak NB F80 öneririm fiyatı da gayet makul oldukça kullanışlı ve sağlam bir tutucu. Ayrıca monitör olarak pek bir fikrimin olmadığını söyledim fakat kendim
ASUS TUF Gaming VG279Q3A 27" 1 ms Full HD IPS 180 Hz oyuncu monitörünü kullanıyorum bende zaten sistemi 1-2 hafta önce dizdim monitörden gayet memnunum
toplam bütcem tutucularla birlikte 8 9 falan![]()
North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı özelliklerini incele, 1.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Monitor tutucu olarak bunu oneririm. Monitor icin butcen ne?
hocam teşekkürler öncelikle ben ayrıca laptopu da tutucak bi parça arıyorum var biliyorum fakat bulamıyorum laptopu da yüksetlmek istiyorum monitörle birlikte
toplam bütcem tutucularla birlikte 8 9 falan
Hocam teşekkürler öncelikle ben ayrıca laptopu da tutucak bir parça arıyorum var biliyorum fakat bulamıyorum laptopu da yüksetlmek istiyorum monitörle birlikte.
Toplam bütçem tutucularla birlikte 8 9 falan.
Laptopun nedir?
tamamdır teşekkür ederimHocam laptop için tam bilemem fakat monitör tutucu ve monitör için falan toplam 8-9k ise attığım monitör 6.5-7k arası tutucuyu da ben indirimle falan 990'a almıştım şu an 1400 falan sanırım ama yine bütçenizi geçmiyor.
Monster Abra A5 v20.4 15.6 inc.
tamamdır teşekkür ederim
teşekkürler hocamBu sekilde alabilirsin.
![]()
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.