James Donkey klavye ve faresi alınır mı? Kullanan var mı?
James Donkey ürünü alınmaz güzel ürünler üretmiyorlar. Eminim ki ekipmandan anlayan arkadaşlar daha iyi alternatifler sunarlar.
Hocam konudan bağımsız olacak ama çok iyi oyun oynamayı becerebilen biri değilim ve o yüzden kablosuz klavye mouse almayı düşünüyorum sizce kablolu ve kablosuz setlerin oyunlara etkisi hissedilebilir derecede mi?Günü kurtarmalık ürünler denebilir.
Hocam şuan o kulaklık kafamda, ucuz etin yahnisi tarzında bir ürün. Ben 75 liraya almıştım 1 ay önce, o indirimde almak mantıklıydı ama 160-200 lira arasına inerse bence mantıklı değil.Beyler James Donkey 711 alınır mı? Yoksa onun yerine Bloody ve hp h 160g nasıldır?
Bütçenize bağlı hocam,150 TL'lik yani giriş seviyesi ürünlerde kablolu ve kablosuzda çok fark gözlemlenebilir.Ama 1000 TL'lik üst seviye ürünlerde pek fark olmaz.Hocam konudan bağımsız olacak ama çok iyi oyun oynamayı becerebilen biri değilim ve o yüzden kablosuz klavye mouse almayı düşünüyorum sizce kablolu ve kablosuz setlerin oyunlara etkisi hissedilebilir derecede mi?
Sence hp h160g ve bloody g528c nasıldır? Amacım fiyat değil kalite bakımından soruyorum.Hocam şuan o kulaklık kafamda, ucuz etin yahnisi tarzında bir ürün. Ben 75 liraya almıştım 1 ay önce, o indirimde almak mantıklıydı ama 160-200 lira arasına inerse bence mantıklı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.