Gaming Gecesi

Ne aldınız hocam marka model şu anda 1 hafta daha beklemeye karar verdim fiyatlar yüksek geldi bana.

Ben ASUS ROG Strix 550W 80+ Gold almıştım doğal olarak pahalı bir model. Seasonic üretimi A sınıfı, 10 yıl garanti modüler, özel soğutma, sessiz çalışma vb. incelemesini de yapmıştım.

Ben ihtiyacıma ve bütçene göre aldım. Senin tarafından bakarsak eğer 50 TL gibi farklar için en az bir 80+ Bronz etiketli PSU alman verimlilik için daha iyi olur. Ayrıca FSP güzel bir markadır.
 
Tamamdır 😅 Kendime Corsair 275R Airflow aldım. Ama bu kasanın stoğu olmasa XPG Invader seçecektim. Şimdiden güzel kullanımlar dilerim 🙌

Güzel tercih olmuş. Airflow'un boyutları klasik 275R'dan daha mı ufak bilmiyorum ama ben 270R, 275R ve 275R Airflow modellerini çok beğeniyorum. 270R dev gibi kasa ama toz filtresi yoktu tepede, 275R birazcık daha ufak ama toz filtresi var, airflow ise önünde hava kanalları da var. Bu seri kalite olarak çok iyi.
 
Ben Rog Strix 5600XT yi aldım.Görselde "Cashback Ödeme Kampanyası" yazıyor ama şuan bu kampanyanın detayları nerede göremedim.Umarım eski bir görsel degildir
 
Güzel tercih olmuş. Airflow'un boyutları daha mı ufak bilmiyorum ama ben 270R, 275R ve 275R Airflow modellerini çok beğeniyorum. 270R dev gibi kasa ama toz filtresi yoktu tepede, 275R birazcık daha ufak ama toz filtresi var, airflow ise önünde hava kanalları da var. Bu seri kalite olarak çok iyi.

Daha önce Cooler Master tarafında büyük bir kasa kullandım ama dönemine göre eskimişti. Karar verirken biraz araştırma yapmak istedim. Kontrolcüsü yok, fanlar renksiz ama bu kasa tercih edilmişse özelleştirilmesi de göze alınacak. 220T'de bu eksiklikler yok ama genişliği ve derinliği de daha az.
 
Ben birkaç tane ürün dışında doğru düzgün indirim pek göremedim 50 tane ürün varsa 3-5 tanesin de kayda değer indirim vardı diğerlerinde 50-100 lira indirim ya vardı ya yoktu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı