Gaming.gen.tr alınan ürün stokta yoktur deniyor

rueRa

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PRIME B650M-K
Ryzen 5 7600
RX 7800XT
16GB 5200Mhz Ram
650W 80+ PSU
Gaming Gen TR'den ASUS ROG Gladius 3 aimpoint beyaz Wireless fareyi cuma günü sipariş verdim. Sipariş verildiği gün kargoya verilmediğinden dolayı mail attım ve stokların pazartesi yenileceğini söylediler. Bugün pazartesi ve bana telefondan ulaşıp ürünün Türkiye distribütörü nde kalmadığını ellerine gelen son ürünün bozuk olduğunu bu yüzden aynı ürünün siyahını veya para iadesi vereceklerini söylediler. Ama ben beyazını istiyorum ve para iadesi istemiyorum çünkü aynı fiyata alınmıyor şu anda o ürün ne yapabilirim?

Gaming Gen TR'den ASUS ROG Gladius 3 aimpoint beyaz Wireless fareyi cuma günü sipariş verdim. Sipariş verildiği gün kargoya verilmediğinden dolayı mail attım ve stokların pazartesi yenileceğini söylediler. Bugün pazartesi ve bana telefondan ulaşıp ürünün Türkiye distribütörü nde kalmadığını ellerine gelen son ürünün bozuk olduğunu bu yüzden aynı ürünün siyahını veya para iadesi vereceklerini söylediler. Ama ben beyazını istiyorum ve para iadesi istemiyorum çünkü aynı fiyata alınmıyor şu anda o ürün ne yapabilirim?
Olmayan bir ürünü nasıl yollayabilirler ki? Böyle sorunlar olabiliyor yollamadan önce test edip yolluyorlar ve böyle olabiliyor para iadesi alıp başka satıcıdan alabilirsiniz.

Olmayan bir ürünü nasıl yollayabilirler ki? Böyle sorunlar olabiliyor yollamadan önce test edip yolluyorlar ve böyle olabiliyor para iadesi alıp başka satıcıdan alabilirsiniz.

Ürünü 3000 liradan aldım ve şu an minimum 4000 lira nasıl alabilirim sizce. Bana bunu yasal olarak göndermeleri lazım değil mi?

Ürünü 3000 liradan aldım ve şu an minimum 4000 lira nasıl alabilirim sizce. Bana bunu yasal olarak göndermeleri lazım değil mi?

Ve deneyip göndermeleri saçma değil mi sizce de hazır sistem değil bir şey değil ben yollarım iadesini zaten bir sıkıntı olursa. Sıfır ürünü açıp yollamak nedir?

Evet ama siz yine de sorun ellerine daha hiç stok gelmeyecek mi diye belki yakın zamanda tekrar stok gelebilir beklersiniz ya da siyahını alın geçin bozuk ürün gelmesinden daha iyi değil mi? Ama evet kesinlikle gelmesi lazımdı çünkü siz beyaz ürünü aldınız stok hataları ve anlık indirimde satışlarda böyle problemler olabiliyor maalesef daha deneyimli veya yaşamış biri anlatirsa daha iyi olur. Aldığım klavyenin aynısından yoktu stoku bitmişti bir üst modelini yollamışlardı bana sizde nasıl olur bilmiyorum her sitenin politikası farklı.

Evet ama siz yine de sorun ellerine daha hiç stok gelmeyecek mi diye belki yakın zamanda tekrar stok gelebilir beklersiniz ya da siyahını alın geçin bozuk ürün gelmesinden daha iyi değil mi? Ama evet kesinlikle gelmesi lazımdı çünkü siz beyaz ürünü aldınız stok hataları ve anlık indirimde satışlarda böyle problemler olabiliyor maalesef daha deneyimli veya yaşamış biri anlatirsa daha iyi olur. Aldığım klavyenin aynısından yoktu stoku bitmişti bir üst modelini yollamışlardı bana sizde nasıl olur bilmiyorum her sitenin politikası farklı.

Vallahi her şeyim beyaz yoksa evet direkt kabul ederdim ama bir işime yaramaz.

Vallahi her şeyim beyaz yoksa evet direkt kabul ederdim ama bir işime yaramaz.
Stok gelirmi diye sorduğumda ise "yasal olarak paranızı elimizde tutamıyoruz" diyor. E kardeşim yasal olarak ta doğa felaketi gerçekleşmediği sürece sen bana bu ürünü yollamak zorundasın biryerde bulup.

Maalesef yapıcaçağınız bir şey yok alıçaksanız siyah mecbur 3K.

Maalesef yapıcaçağınız bir şey yok alıçaksanız siyah mecbur 3K.
Gerekirse tüketici hakem heyetine başvururum. Aşırı sinirim bozuldu. 3 gün stok gelsin diye bekletip yok diyorlar.

Aklımda tek bir soru kaldı acaba ürünün siyahını kabul edip bir süre sonra asustan beyazını değiştirebilirmiyim hiç kutusunu açmayıp ?

Son düzenleme:
Gerekirse tüketici hakem heyetine başvururum. Aşırı sinirim bozuldu. 3 gün stok gelsin diye bekletip yok diyorlar.

Aklımda tek bir soru kaldı acaba ürünün siyahını kabul edip bir süre sonra ASUS'tan beyazını değiştirebilir miyim hiç kutusunu açmayıp?

Değiştiremezsin hocam artık yapıçağınız bir şey yok yeniden alacaksanız iade gelince siyahı alabılırsınız.

Ve deneyip göndermeleri saçma değil mi sizce de hazır sistem değil bir şey değil ben yollarım iadesini zaten bir sıkıntı olursa. Sıfır ürünü açıp yollamak nedir?

Tabii ki deneyip yollayamazlar, öyle şey mi olur? Belki belirtilen son ürünün, iade ürünü kusurlu ürün olduğudur.

Netleştirmek için soruyorum, ürün elinize hiç gelmedi değil mi? 3 gün önce sipariş ettiniz, stok olmadığı için siyah ürün ile değişim veya iade teklif ediliyor?

Ürünü daha hiç almadığınız için seçimlik haklarınızı kullanabilir misiniz emin değilim, seçimlik haklarınızı kullansanız bile değişim hakkı "misli ile değişim" şeklinde geçiyor ve teknik özellik olarak benzer olması değişim için yeterli sayılıyor. Satıcı siyah rengini teklif ettiyse yapacak bir şey yok hocam. Ya iadeyi ya da siyah rengi kabul edeceksiniz.

Kulaklık konusunda çok yardımcı oldunuz, sorunuz varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

Ben sizin yerinizde olsam iadeyi alıp, başka bir indirim beklerdim. Zaten firmalar sıcak para bulamadıkça sürekli indirim yapmaya başladı.

Hiç gelmedi hocam ürün elime. Rica ederim ne demek bende kulaklık alıcam zaten fikir alışverişi yapmak iyi oluyor. Sanırım Glorious Model O wireless alıcam. Tabi indirim beklemeyide düşünüyorum. Umarım onunda kalitesi iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı