İnceleme Gaming gen TR Deneyimim

Herkese iyi sosyaller. 10 gün once Gaming gen TR'den 30.000 ₺ karsiliginda bir sistem aldim yasadigim olumlu olumsuz durumlari paylasmak istedim sadece. Oncelikle 3 gun kargo sozunde durulmadi 6 is gununde kargolandi. Gelen urunlerin tamami sıfır ve kutulu idi kutulardaki barkodlardan da kontrol ettim. Sadece ekran karti kutusunun acma kısmı biraz yirtikti takintili insanlar buna takilabilir. Kargolama gayet guzel ve saglamdi bir sıkıntı yoktu. Gelelim en olumsuz olan seye. Oncelikle açıkçası kablomama siradan di sanki hiç ozen gosterilmemisti o paraya duzgun bir kablomama beklerdim rezalet değildi ama mukemmelde diyemicem. Sitede cihazlari test ediyoruz guncel BIOS yukleyip BIOS ayarlari yapiyoruz yaziyor. Tamamen uydurmaca. Cihaz bana geldiginde guncel BIOS surumu 2014'u kendim yukledim guncel değildi. BIOS ayari yapiyoeuz denmis ama XMP kapali RAM'ler 2666MHz'de idi kendim XMP acip 3200'e cekdim. Faturamda sokak ismi yazmiyordu kendilerine duzeltmeleri icin mail attim ancaj 5 gun oldu herhangi bir donus daha alamadim. Hazir sistemler fiyat konusunda toplamalara gore avantajli ancak bugün bir sistem daha alacak olsam gider 3 4K daha kredi ceker parcalari tek tek alir oturur bir hafta montaji ile ugrasirim acik ve net. Eliniz tornavida tutuyorsa YouTube'a bakip yapalmiyacak hiçbir şey olmadigini dusunuyorum onlarca yuzlerce rehber videosu mevcut. Uzun lafif kisasi açıkçası ben begenmedim bir sonraki sistemimde kesinlikle kendim toplayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyimleriniz için teşekkürler fakat örneğin kablolama kötü demişsiniz bunu fotoğraf ile destekleyebilirdiniz. Bir de keşke forum kurallarına zaman ayırıp okusaydınız o zaman yazım hatalarına dikkat ederdiniz. 3-4K daha fazla ödeyerek toplamak bence çok mantıksız. Montajsız teslim seçeneğini seçip kendinizde montajlayabilirsiniz.

Sadece ekran karti kutusunun acma kısmı biraz yirtikti takintili insanlar buna takilabilir.

Yakın arkadaşım yakın zamanda 20k ile bilgisayar satın aldı. 3. iş günü kargoya verildi.
Kargolar sağlam ulaştı. Ekran kartını test ettikleri için açık olduğunu düşünüyorum. Kablolama işlemini iyi yapılmış olarak geldi. Cihazın ekran kartı montajı ve kurulumunu gerçekleştirdim. Diskin içerisinde driver yüklü olarak geliyor ben o kısımların silerek yaptım elle kurulumunu gerçekleştirdim. Genel olarak başarılı bulduğumu söylemek isterim. Bize gelen cihazın BIOS'u güncel gelmişti.

3-5 ay öncesine kadar arkadaşımda buradan alışveriş yapmıştı, kesinlikle kargolama ve montaj kısmı berbat.

Ben kendi sistemimi incehesap üzerinden aldım, 1 haftayı bulmadan sistem elime ulaştı paketleme çok sağlamdı yere fırlatsan bile birşey olmazdı, kasanın içine baktığım zaman kablolama gayet iyidi göze batan kablo gözükmüyordu ve diğer kablolar klipslenmiş ve toplanmıştı, butün driverler, windows 10 ve BIOS ayarları kurulu şekilde geldi sisteme ne ayar yaptılar gerçekten merak ediyorum çünkü ilk aldığım zaman valorant'ta 400FPS veriyordu format attıktan sonra 200FPS'lere düştü.(APU sistem)

Bende her şey güncel geldi. Kablolama bilmiyorum anakarta bağlanan 24 pin güç yerindeki kablolar rengarenk 2010 bilgisayarına benzemese ve siyah olsa iyiydi.

Ekran kartımı buradan satın almıştım ve ekran kartında herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ancak kargo kolisi iyi olsa da ekran kartının orjinal kutusu son derece pisti. Üzerine yapışkan bir içeçek dökmüşler o da üzerinde kurumuş gibiydi yani. Ürünleri nasıl bir ortamda muhafaza ettiklerini merak ediyorum.

@Ares6 yazim hatalari icin ozur dilerim hocam. Montajsiz teslim secenegi Gaming gende maalesef yok. 3 4K meselesi tamamen tercih meselesi boyle olacagini bilseydim sahsen ben alirdim parca parca.

@Scorfydogrudur hocam sans isi mi demeliyim bilmiyorum ama bana gelen bu sekildeydi.

"Fazladan 3 4k verir tek tek toplarım" mevzusu kesinlikle benim de aklımdan geçti.

Ekim ayında aldım sistemimi. Kargoya zaten geç verilmişti ama sistem yarım saatte bir crash veriyordu. Geri yolladım düzelttiler ama fps değerleri olması gerekenden daha düşük vs.

Ayrı bir konu açıp paylaşacağım tecrübelerimi.

Hocam selam,
Ben de Gaming.gen.tr'den alışveriş yaptım. Almış olduğum klavyenin alt tuşu bozuktu. Tam 10 günde yenisini gönderdiler. Rezalet bir firma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…