Gaming.Gen.TR GG-6600 / AMD Ryzen 5 5500 hazır sistem alınır mı?

Bizim televizyon eskide degil calismasi lazim cok garip.

Monitor olarak Gigabyte G24F-2 dusunuyorum hem IPS hem 180Hz'e cikabiliyor OC ile sizce nasıl bir tek ayaklari pek hosuma gitmedi alınır mı?
Hem klavye olarak Corsair K65 mini dusunuyorum mouse olarak HyperX PulseFire Haste dusunuyorum sizce alınır mı? Boyle siyah temali bence hos olur.

Arkadasima soyledim diyor ki ekran kartini NVIDIA islemci AMD alacaksın diyor sizce hep NVIDIA kullandim zor gelir mi cok farki var mı?

Peki oraya gittigimde soyleyip PSU degistirebilirler mi?

Başka PSU ve kasa seçeneği gözükmüyor. Sistem özelleştirmesine göre özelleştireceklerse, olmaz. Bence Zalman iyi marka. Değiştirmenize gerek yok.

Başka PSU ve kasa seçeneği gözükmüyor. Sistem özelleştirmesine göre özelleştireceklerse, olmaz. Bence Zalman iyi marka. Değiştirmenize gerek yok.
Tamam cok sagolun arkadaslarkm hyperx pulsefire haste alma logitech g305 lightspeed al diyolar kablosuz oldugu icin gecikme falan yaparmi eger mouseleri biliyosaniz

Tamam cok sağ olun arkadaslarkm HyperX PulseFire Haste alma Logitech G305 lightspeed al diyorlar kablosuz oldugu icin gecikme falan yaparmi eger fareleri biliyorsanız.

Gecikme degeri hatta kablolulara gore bile iyi olabilir, bazi kablosuz fareler oyle.

Fare icin yeni konu acabilrsiniz ama bandina bunu atabilirim. Bu fare 750 TL idi, belki 1K icin iyi olmayabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı