Gaming.Gen.TR GG-6600 / AMD Ryzen 5 5500 hazır sistem alınır mı?

Bu tur hazir PC'lerde PSU falan dandik oluyormus SSD de degismeli miyim onlari?

AMD R5 5500 - XFX RX6600 8G-ASUS A520M-A PRO- 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da buyuk ihtimal bunu alacagım sizce iyi mi cunku cok kısıtlı zamanım direk almamız lazım TR'den teyzemler falan gelecek onunla gelecek o da erken geliyor.

Olmaz.

Bari bunu alin. En alinir bu duruyor.

ben şuan herşeyi hazırladım yani sinerjideki sistem ve teknosada var msi monitörü alırlar ama kasa nolacak bilmiyorm

Olmaz.

buda olabilir aslında ama 1k falan fazla olucak onuda ayarlarım 6700 u cok duydum

Ben şu an her şeyi hazırladım yani Sinerji'deki sistem ve Teknosa'da var MSI monitörü alırlar ama kasa ne olacak bilmiyorum.

Bu da olabilir aslında ama 1K falan fazla olacak onu da ayarlarım 6700'u cok duydum.

Evet, ya onu alin ya da hiçbir şey almayin. 15k RX 6600'e para vermem!

Tabii ki, ancak genel olarak 3060 daha iyi.

3060 8 GB ise tabii ki RX 6600 ile esitler ama 12 GB version ise fiyat farkini saymazsak kagit ustunde bile daha iyi.

6650XT ise tokatliyor.

6600 bazen 3060 12 GB'i geciyor bazen geride kalıyor bazen esitler tek kesin bilgi 8 GB 3060 RX 6600'den zayıf.

mantıklı ama gümrükten geçermi monitörü hade kendim için falan der elinde gösterirsin ama kasa hem agırda

Benim pc yi televizyona bagladiydim acmadiydi monitore bagladim acti diyelim pc yi aldim geldi goruntu vermesse oyle bir sansi varmi?

Son düzenleme:
Mantıklı ama gümrükten geçer mi monitörü hade kendim için falan der elinde gösterirsin ama kasa hem agırda.

Mantıklı ama gümrükten geçer mi monitörü hade kendim için falan der elinde gösterirsin ama kasa hem agır da.

Benim PC'yi televizyona bagladiydim acmadiydi monitore bagladim acti diyelim PC'yi aldim geldi goruntu vermesse oyle bir sansi var mı?

Pek sanmam bozuk gelecegini.

Bizim televizyon eskide degil calismasi lazim cok garip

Monitor olarak gigabyte g24f-2 dusunuyorum hem ips hem 180hz e cikabiliyor oc ile sizce nasil bi tek ayaklari pek hosuma gitmedi alinirmi
Hem klavye olarak corsair k65 mini dusunuyorum mouse olarak hyperx pulsefire haste dusunuyorum sizce alinirmi boyle siyah temali bence hos olur

Olmaz.

Arkadasima soyledim diyorki ekran kartini nvidia islemci amd alcan diyo sizce hep nvidia kullandim zor gelirmi cok farki varmi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı