Gaming.Gen.TR iade alır mı?

HüseyinLothbrok

Centipat
Daha fazla  
Gamig gen TR'den 240 mm sıvı sogutucu almıştım, anakartımın RAM'ini kapattıgı için iade edeceğim sadece yanındaki paketleri açtım ve sapasağlam paketledim ve aynı yerden kule tipi alacağım. Sizce alırlar mı?

Gamig gen TR'den 240 mm sıvı sogutucu almıştım, anakartımın RAM'ini kapattıgı için iade edeceğim sadece yanındaki paketleri açtım ve sapasağlam paketledim ve aynı yerden kule tipi alacağım. Sizce alırlar mı?
Eğer ürünü 14 gün içinde satın aldıysanız iade edebilirsin.
Eksiksiz olmalı.
Fiziksel hasar olmamalı.

Arıza durumu dışında iade edilmesini istediğiniz ürünlerin ambalajının ve tekrar satılınabilirliğinin bozulmamış olması gerekir.
Başka bir müşteriye satılamayacak durumda olan ürünlerin iadesi maalesef kabul edilmez.
Açıp kullanmış olduğunuz ürünleri başka bir müşterimize satamayacağımız için monitör, notebook, işlemci, sarf malzeme, hijyen ürünleri (kulaklık vb) buna benzer tüm ürünlerde sadece ürün hiç kullanılmadıysa iade kabul edilmektedir.
Bu koşulları karşılayan iade işlemlerinizde mutlaka ve mutlaka faturanın 2 (iki) nüshasıyla beraber bize ürünü yollayabilirsiniz.
Ürünleri yollamadan önce www.gaming.gen.tr/iletisim adresinden bildirimde bulunarak onay alınız.

Sitedeki bu açıklamaya göre iade alırlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı