Gaming Gen TR mağduriyeti

QwixeR

Megapat
Daha fazla  
Önceki konularımdan bilen arkadaşlar bilir özet geçiyorum. Yaklaşık 3 hafta önce Gaming Gen TR üzerinden Galax 4070 Ti Super aldım. Kart geldikten sonra kendi kendine tam güç fan açma problemleri yaşarken bir anda beyaz kutucuk ekran hatası verip kart chipset arızasına düştü. Ekran kartını tekrardan onlara kargoladım ve nasıl olurda 2. gün kullandığım ekran kartı bu problemi yaşar anlayamadım söylediğimde elektronik parça deyip geçiştirdiler sanırsınız karşılarındaki 15 yaşındaki çocuk. Her neyse para iadesi istedim 10 gün paramı içeride beklettiler 13. gün iade işlemi oldu. Aradım taradım iyice araştırdım olabilir böyle şeyler dedim. Gideyim yine Galax alayım ama bu sefer Gaming Gen TR üzerinden almak istemedim çünkü kredi kartına vade farkı koyuyordu bu yüzden Hepsiburada'yı seçtim satıcı aynı bir fark yok sadece vade farkı yok peşin fiyatına bölüyor. Sipariş verdim kart elime bugün ulaştı ve ne göreyim kart benim arızalı olarak onların da kabul ettiği kartın birebir aynısı. Nereden anladım gönderdiğim arızalı kartı göndermeden önce kartın arkadasındaki seri numarasını çekmiştim değişim isterim de aynı kartı gönderirler diye. Gelen bugünkü sıfır olarak aldığım kartın seri numarasına baktığımda ise aynı olduğunu gördüm. Şimdi ben bunlarla mahkeme yoluyla uğraşsam ne alırım tanıdık aile avukatım var yarın konu hakkında bilgi alacağım. Peki bu rezilliğe ne demeli nasıl bir yol izlenmeli? Gerekli resim kanıtları var elimde sonuçta isteyen olursa buraya ekleye de bilirim. İyi sosyaller diliyorum.

Önceki konularımdan bilen arkadaşlar bilir özet geçiyorum. Yaklaşık 3 hafta önce Gaming Gen TR üzerinden Galax 4070 Ti Super aldım. Kart geldikten sonra kendi kendine tam güç fan açma problemleri yaşarken bir anda beyaz kutucuk ekran hatası verip kart chipset arızasına düştü. Ekran kartını tekrardan onlara kargoladım ve nasıl olurda 2. gün kullandığım ekran kartı bu problemi yaşar anlayamadım söylediğimde elektronik parça deyip geçiştirdiler sanırsınız karşılarındaki 15 yaşındaki çocuk. Her neyse para iadesi istedim 10 gün paramı içeride beklettiler 13. gün iade işlemi oldu. Aradım taradım iyice araştırdım olabilir böyle şeyler dedim. Gideyim yine Galax alayım ama bu sefer Gaming Gen TR üzerinden almak istemedim çünkü kredi kartına vade farkı koyuyordu bu yüzden Hepsiburada'yı seçtim satıcı aynı bir fark yok sadece vade farkı yok peşin fiyatına bölüyor. Sipariş verdim kart elime bugün ulaştı ve ne göreyim kart benim arızalı olarak onların da kabul ettiği kartın birebir aynısı. Nereden anladım gönderdiğim arızalı kartı göndermeden önce kartın arkadasındaki seri numarasını çekmiştim değişim isterim de aynı kartı gönderirler diye. Gelen bugünkü sıfır olarak aldığım kartın seri numarasına baktığımda ise aynı olduğunu gördüm. Şimdi ben bunlarla mahkeme yoluyla uğraşsam ne alırım tanıdık aile avukatım var yarın konu hakkında bilgi alacağım. Peki bu rezilliğe ne demeli nasıl bir yol izlenmeli? Gerekli resim kanıtları var elimde sonuçta isteyen olursa buraya ekleye debilirim. İyi sosyaller diliyorum.

Vallahi ayıp ya, keşke 2.ye Galax almasaydın. Ben açıkçcası bir markanın ürünü bozuk geldiğinbde suratına bakmıyorum, tabii Galax bu markalardan birisi değil benim gözümde Galax'ı seviyorum.

Gaming gen'den bir çok kez alışveriş yaptım. Garantilik bir sıkıntı yaşamadığım için mutluyum. Birkaç arkadaşımdan da kötü şeyler duydum. Çocuk kandırıyorlar akıllarınca...

Tüketici hakları bu konuda çok yardımcı oluyor hocam Gaming Gen TR üzerinden şu anki sistemimin bir farklısını alacaktım ama kargodan tut ödemeye kadar o kadar çok sorun çıkarıyorlar ki rezalet bir firma elinizde her şey mevcutsa sonuna kadar hakkınızı arayın.

Tüketici hakları bu konuda çok yardımcı oluyor hocam Gaming Gen TR üzerinden şu anki sistemimin bir farklısını alacaktım ama kargodan tut ödemeye kadar o kadar çok sorun çıkarıyorlar ki rezalet bir firma elinizde her şey mevcutsa sonuna kadar hakkınızı arayın.

2 Temmuz'da önceki kartın seri numaralı fotoğrafı var tarih saat resim mevcut şu anki gönderdikleri kart (sıfır olarak) bende iade alınır mesele o değil mesele kök söktürmekte bunlara.

2 Temmuz'da önceki kartın seri numaralı fotoğrafı var tarih saat resim mevcut şu anki gönderdikleri kart (sıfır olarak) bende iade alınır mesele o değil mesele kök söktürmekte bunlara.

Her firma davadan isminin lekelenmesinden korkar dediğim gibi hakkınızı sonuna kadar arayın Gaming gen hayatımda gördüğüm en rezil firma.

THH'ye başvur kanıtları at gerisine bakarlar, genellikle THH halkın yanında oluyor. Bu Gaming gen'dir İtopya'dır yok Hepsiburadadaki ''X'' mağazasıdır hepsi insanları böcek olarak görüyor adam kendi parasına bakıyor.

THH'ye başvur kanıtları at gerisine bakarlar, genellikle THH halkın yanında oluyor. Bu Gaming Gen'dir İtopya'dır yok Hepsiburada'daki "X" mağazasıdır hepsi insanları böcek olarak görüyor adam kendi parasına bakıyor.

Şu an iade ya da değişim başlatsam Hepsiburada üzerinden zaten alırım daha fazlasını yaparlar mı THH?

Şu an iade ya da değişim başlatsam Hepsiburada üzerinden zaten alırım daha fazlasını yaparlar mı THH?

Size 2 seçenek sunarlar zaten ya iade ya değişim ama THH'nin asıl devreye girdiği yer pek olacağını sanmasamda şirkete kesiceği ceza eğer şirkete yaptırım uygulansın istiyorsanız THH'ye başvurmanız lazım tabii uygularlar mı orasını bilmem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı