Gaming Gen TR nasıldır?

Gaming genden önermiyorum hazır sistem arkadaşımda dinlemedi beni o da bu tarz sıkıntılarla karşılaştı ama tek parça bilgisayar parçası alımında sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü tek parçanın garantisini direk marka yapar ama malum hazır sistemleri Gaming gen'e göndermek zorundasın. Sistemde sıkıntı yoksa sorun yok ama ufak bir sıkıntı varsa vay haline.

Gaming genden önermiyorum hazır sistem arkadaşımda dinlemedi beni o da bu tarz sıkıntılarla karşılaştı ama tek parça bilgisayar parçası alımında sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü tek parçanın garantisini direk marka yapar ama malum hazır sistemleri Gaming gen'e göndermek zorundasın. Sistemde sıkıntı yoksa sorun yok ama ufak bir sıkıntı varsa vay haline.
Genel olarak TRdeki bütün ürünler için geçerli maalesef,aslında benim de ilk seçeneğim değildi amazondan 5 gün önce sipariş geçmiştim 5 gündür kargolamadı adamlar HEMA bilişim diye saçma sapan hizmet veren bir yerden geçilmiş sipariş ,kendi isimler ile satış yapan bir yerden alayım dedim o yüzden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı