Gaming.gen.tr'den aldığım PSU'nun kutusu yok!

Yer
Amasya, Türkiye
Ürün, kendi kutusu olmadan başka bir kutunun içerisinde kırpık kartonlarla birlikte geldi. Kendilerine ulaşamıyorum. Kutusu olmayan PSU mu olur?
Ne yapmamı önerirsiniz? Ben iade etmeyi düşünüyorum. İade süreci olumlu sonuçlanır mı kısa süre içerisinde?
Gaming.gen.tr'den alışveriş yapılmaması gerekiyor. Hatayı en baştan yaptık.

Aldığım ürün: FSP Hyper 80+ Pro.

Ben de başkaca bir siteden PSU almıştım, hatta aynı PSU'dan aldım. PSU bize toptan geliyor kutusu bizde de bulunmuyor şeklinde açıklama yapıldı. Muhtemelen size de aynı cevabı vereceklerdir.

Peki bu sizin probleminiz mi? Hayır.

Bunu yapmalarının hukuki bir dayanağı var mı? Muhtemelen hayır.

Ürün, kendi kutusu olmadan başka bir kutunun içerisinde kırpık kartonlarla birlikte geldi. Kendilerine ulaşamıyorum. Kutusu olmayan PSU mu olur?
Ne yapmamı önerirsiniz? Ben iade etmeyi düşünüyorum. İade süreci olumlu sonuçlanır mı kısa süre içerisinde?
Gaming.gen.tr'den alışveriş yapılmaması gerekiyor. Hatayı en baştan yaptık.

Aldığım ürün: FSP Hyper 80+ Pro.

Kendilerine ulaşamıyorum?

Daha çok deneyin ve kutu istediğinizi söyleyin. Bana kalırsa iade bile edilmeli çünkü kutuları kenarda köşede dizmek çok eğlenceli.

Ah be hocam Beta oyun şirketi hakkında teknoloji forumlarında ve bu forumda son zamanlarda sayısız açılan dolandırıcılık, ürün iadesi, kusurlu ürün, müşteri desteği hakkında konu var. Almayın arkadaşlar, 500-1000 TL daha fazla verin kaliteli yerden alın. Bu site güncel olarak güvenilirliğini yitirmiş, adı kötüye çıkmış bir site haline dönüştü, paranızı kaptırmayın.

Vatan Bilgisayar'dan aldım diye kazık yemişsin diyen üyeler vardı bu forumda. 🤨

Technopat Haberler

Geri
Yukarı