Sizin gözleriniz e-ticaret araştırması yapmayı bilmeyecek bir algıyla hareket edip isim üzerinden alışveriş yolu belirliyorsa kendi bildiğiniz yoldan devam edebilirsiniz. Kendi doğrularınızla hayatta başarılar.Hocam saygısızlık etmek istemem ama adam size vatan harici yer söyleyin demiş siz söylememişsiniz vatan ve MediaMarkt harici kaliteli bir yer yoktur benim gözümde.
Sizin gözleriniz e-ticaret araştırması yapmayı bilmeyecek bir algıyla hareket edip isim üzerinden alışveriş yolu belirliyorsa kendi bildiğiniz yoldan devam edebilirsiniz. Kendi doğrularınızla hayatta başarılar.
Akakçe platformunu ve dönemlik indirimleri incelemekten aciz şekilde marka ve isim odaklı hareket eden teknoloji cahili bir fanboysunuz. Sizin yorumunuz ya da bakışınız hiç umurumda değil.E-ticaret pardon hocam vatan mediamartk Amazon haricinde küçük satıcılardan mı alışveriş yapalım daha düzgün cevap veremeyip yükseliyorsunuz kaliteniz buradan belli oluyor sizinle daha muhatap olmayacağım iyi Sosyaller.
Akakçe platformunu ve dönemlik indirimleri incelemekten aciz şekilde marka ve isim odaklı hareket eden teknoloji cahili bir fanboysunuz. Sizin yorumunuz ya da bakışınız hiç umurumda değil.
Akakçe platformunu ve dönemlik indirimleri incelemekten aciz şekilde marka ve isim odaklı hareket eden teknoloji cahili bir fanboysunuz. Sizin yorumunuz ya da bakışınız hiç umurumda değil.
Eki Görüntüle 1777079
Eki Görüntüle 1777079
Vatan, tatatatan, kazık atan!bu yoruma çok güldüm hocam kendiniz Akakçe'deki indirimlerde hangi satıcıdan almamızı tavsiye ediyorsunuz söyler misiniz satıcı ismi veya isimleri istiyorum hala cevap veremiyorsunuz burada yükseliyorsunuz komik bir insansınız.
Teknoloji cahili fan boy konusunda patladım bilgisayar mühendisliği okuyan birisiyim ben internetten dolan bilgilerle hareket etmiyorum en önemliside asla kimseye saygısızlık yapmam sizde bir ego var ama çözemedim en teknolojiden anlayan sizsiniz hocam tamam.
Gülünecek haldesiniz demek ki gülüyorum size yazık.
7 Mayıs'ta alışveriş yaptım ben de, hazır sistem siparişi geçtim. Yarın gidip mağazadan teslim alacağım sistemi bakalım sorun yaşayacak mıyım? Anlatılanların aksine bir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar. 5 iş günü içerisinde hazır olur dediler sözlerinde durdular. Yarından sonra belli olur Gaming Gen'e karşı görüşüm.
Vatan, tatatatan, kazık atan!
@370335
Şaka bir yana sizin denk geldiğiniz personel iyi diye her vatan mağazası aynı olmuyor maalesef. Vatan genel olarak pahalı bir yer, Şikayetvar'da vesaire tonla şikayeti var her firma gibi. Amazon en güvenilir firma kesinlikle. 8 ay sonra yırtılan ayakkabımı deponun reddetmesine rağmen iade almış firma Amazon. Amazon'a güvenilir değil deyip Vatan'ı savunmak tamamen cahillik. Bilgisayar mühendisliği okuman falan da seni bilinçli tüketici yapmıyor bilgin olsun. Kusursuz bir firma yok bu dünyada, illaki mağdur olanlar çıkıyor. En mantıklısı yorumlara baktıktan sonra en ucuz satıcıdan alıp geçmektir.
Vatan, tatatatan, kazık atan!
@370335
Şaka bir yana sizin denk geldiğiniz personel iyi diye her vatan mağazası aynı olmuyor maalesef. Vatan genel olarak pahalı bir yer, Şikayetvar'da vesaire tonla şikayeti var her firma gibi. Amazon en güvenilir firma kesinlikle. 8 ay sonra yırtılan ayakkabımı deponun reddetmesine rağmen iade almış firma Amazon. Amazon'a güvenilir değil deyip Vatan'ı savunmak tamamen cahillik. Bilgisayar mühendisliği okuman falan da seni bilinçli tüketici yapmıyor bilgin olsun. Kusursuz bir firma yok bu dünyada, illaki mağdur olanlar çıkıyor. En mantıklısı yorumlara baktıktan sonra en ucuz satıcıdan alıp geçmektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.