theumtkyd
Hectopat
Tavsiyem 2 k kullanmanız. Ama 2 k kullanamıyorsanız da problem olmaz merak etmeyin.1080p de kullanacağım hocam darboğaz olmaması tercihimdir
Tavsiyem 2 k kullanmanız. Ama 2 k kullanamıyorsanız da problem olmaz merak etmeyin.1080p de kullanacağım hocam darboğaz olmaması tercihimdir
Hocam 1440p ler pahalı olmasa alınır dediğiniz gibiTavsiyem 2 k kullanmanız. Ama 2 k kullanamıyorsanız da problem olmaz merak etmeyin.
Monitör bağlamada sorun yok ki fişini takıp diğer kablosunu kasaya takacaksın yapamayacak bir şey yok kafanda büyütüyorsun. Ekran kartı konusunu ben de bilmiyorum benim ekran kartını başka birisi takmıştı. Ekran kartı kablosunu ben takmıştım.Peki hocam içimde öyle bir korku var ki ilk defa masaüstü kullanacağım ekran kartı takmayı
monitör bağlamayı bile bilmiyorum
Tamam o zaman sıkıntı olmaz 1080p de gayet güzel.Hocam 1440p ler pahalı olmasa alınır dediğiniz gibi
İlk attığınızla 1080p kullanın bence.![]()
MAXIMA-6800 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
MAXIMA-6800 oyuncu bilgisayarı RX 6800 ekran kartı ve AMD’nin 5.nesil işlemci ailesinden Ryzen 5 7500f ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Hocam ya da bu sistemi alıp 1440p monitör de alabilirim sizce ne yapayım
@DarkLegendREA monitör olarak ne düşünüyorsun?
Peki hocam içimde öyle bir korku var ki ilk defa masaüstü kullanacağım ekran kartı takmayı.
Monitör bağlamayı bile bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.