Gaming Gen TR'den bilgisayar alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
30000

Cloday

Decapat
Daha fazla  
Gaming gen. TR'den toplanmış bilgisayar almak istiyorum ama 2 sorum var:
  • Güvenilir mi?
  • Bilgisayar güzel mi?

Ultıma-4060 Ti / AMD Ryzen 5 5600 tray / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8G V2 8 GB / 16 GB RAM / 500GB M.2 SSD sistem tavsiyesi.

• Güvenilir mi?
  • Bilgisayar güzel mi?

Ultıma-4060 Ti / AMD Ryzen 5 5600 tray / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8G V2 8 GB / 16 GB RAM / 500GB M.2 SSD sistem tavsiyesi.

Site güvenilirdir ancak ben bu sistemi almanızı önermem.

• Güvenilir mi?
  • Bilgisayar güzel mi?

https://www.technopat.net/sosyal/konu/gaming-gen-tr-ile-yasadigim-suerec-ve-tuem-gercekler.1556262/ okuyun derim.

Ben de dolandırılmıştım 1000 TL'lik PSU alınca. Çok uzundu okumadım ama büyük bir şeyler olmuştur tahminimce.

Hocam olayı kısaca anlatayım. Arkadaş kasa alıyor ve paramparça geliyor ekran kartı falan da dahil. Sonra iade ediyor onlar biz tamir edeceğiz diyor ilk 4-5 gün diyorlar ekibimiz kaza geçirdi falan. Sonra başka bir firmaya gönderiyorlar onlarda teslim aldık tamir sürecinde diyorlar ama aslında hiçbir ürün gelmemiş oraya. Sonra ürün hala gaming.gen.TR'de ve cuma günü kargo sözü veriyorlar ama vermiyorlar ve para öyle gidiyor galiba.

Hocam olayı kısaca anlatayım. Arkadaş kasa alıyor ve paramparça geliyor ekran kartı falan da dahil. Sonra iade ediyor onlar biz tamir edeceğiz diyor ilk 4-5 gün diyorlar ekibimiz kaza geçirdi falan. Sonra başka bir firmaya gönderiyorlar onlarda teslim aldık tamir sürecinde diyorlar ama aslında hiçbir ürün gelmemiş oraya. Sonra ürün hala gaming.gen.TR'de ve cuma günü kargo sözü veriyorlar ama vermiyorlar ve para öyle gidiyor galiba.
Benim alışveriş yaptığım vakit millet fanı olmuştu bu gaming cart curtun. Onlara güvenerek almıştım. Zaten sonradan anlıyorsun onların çoluk çocuk olduğunu. O hadiseden sonra her zaman Vatan'dan alışveriş yaptım. Bir şey olursa da garantiye veririm onlar uğraşır :D

1000 TL için de o zaman 2.5 gün çalışman gerekiyordu.

hımm site kötü evet fark ettim

Site güvenilirdir ancak ben bu sistemi almanızı önermem.
nasıl bir sistem önerirsin 30 k bütçe

Gaming gen kötü değildir son zamanlar da şikayetler vs bakacaksınız her mağazanın sıkıntısı var ban kalırsa Gaming genden ürün alınır. 2 3 defa kasa aldım oradan sorunsuz geldi.

Şu konuya bakın ve buradakileri pek takmayın derim zira onlar anca şirket kötülemeyi bilirler bende bu gece hazır sistem alacağım Gaming genden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı