JosephMert
Decapat
Daha fazla
Ben gulikit KK3 Pro aldım. A tuşunda takılı kalma problemi olduğunu görünce değişim için gamin gene gönderdim. A tuşunu değiştirerek geri gönderdiler. Test ettiğimde herhangi bir sorun yaşamadım. Şu an a tuşu sorunsuz olarak çalışıyor. Onun dışında gamepadden gayet memnunum. Malzeme kalitesi gayet iyi. Tuşlara basınca çok ses çıkmıyor. Bende ayrıca Xbox gamepadi var ve onda tuşlara basınca çok ses çıkartıyordu, bunda öyle bir durum yok. Bağlanma hızı gayet iyi. Oyunda denediğimde gecikme problemi de yaşamadım. İyzico kampanyası sayesinde 1500 TL'ye geldi. Bu fiyat skalasında alınabilecek belki de en iyi kol. Ancak şu anki fiyatı 2500 TL ve bu fiyata bence alınmaz. Bu fiyata indirimle Xbox gamepedi alınabilirse kesinlike Xbox gamepadi alınması gerektiğini düşünüyorum.
Bende de aynı şekilde Xbox gen9 ve KK3 Pro var, iyi ki benim KK3 Pro'da öyle bir sıkıntı çıkmadı yoksa harbi soğurdum cihazdan. Ben 2350₺yken aldım, tüm indirimleri kombolayıp 1200-1300₺ye falan denk getirdim ürünü, titreşimi sanki Xbox'a göre daha iyi, siz ne düşünüyorsunuz hocam titreşim konusunda, tetiklerde titreşim var mı test etme şansım olmadı elimde Forza Horizon 5 gibi bir oyun yok. Ayrıca genel olarak merak edenler için;
Cihazın Bluetooth gecikmesi 30 ms civarında ve 125Hz ama dongle ile bağlıysanız 1 mslerde geziniyor, o yüzden cihazı dongle modunda tutmaya dikkat edin. Cihaz Xbox gen 9'a göre bir tık daha hafif ve tabii ki bol tuşlu, malzeme kalitesi de bence hiç fena değil. Bunları da öyle ileride almak isteyen falan olursa diye yazayım dedim fazla bilgi göz çıkarmaz.