Gaming Gen TR'den hazır sistem almak güvenli mi?

bastila

Hectopat
Makaleler
1
Firmanın Google yorumlarını okuduktan sonra biraz tedirgin oldum. Buradan sistem alan kişiler varsa deneyimlerini duymak isterim. Az buz para vermiyoruz sonra başımız ağrımasın, aylarca süründürürler insanı.

Buradan sistem almak güvenli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenlidir, insanların genelde yaşadığı kasayı aldıktan sonra bir sıkıntı olduğunda desteğe ulaşmada zorlanmak falan ülkemizdeki neredeyse bütün satıcılarda var. O konuda yapacak pek bir şey yok maalesef.

Firmanın Google yorumlarını okuduktan sonra biraz tedirgin oldum. Buradan sistem alan kişiler varsa deneyimlerini duymak isterim. Az buz para vermiyoruz sonra başımız ağrımasın, aylarca süründürürler insanı.

Ben 2 ay önce aldım güvenilir 3 günde Adana'ya geldi.

Güvenilir bende ilk kez sistem aldım ve oradan aldım gerçekten memnun kaldım ilk kez aldığım için aklımda birkaç soru vardı desteği aradım çok güzel ilgilendiler diğerleri resmen yüzüne kapatmaya çalışıyorlar ama gaming gen tr gerçekten ilgilendi benle.

Ben daha 1 ay oldu sistemi alalı hocam. Şu anlık bir sıkıntı yok.

Siparişi verdim arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için. Birazda şans işi bunlar, umarım sorun olmaz.
Aldığınız sistemden emin değilseniz yeni bir konu açın ve bilenlere danışın derim eğer değişmesini tavsiye ettikleri bişey olursa sipariş daha hazırlanmadan iptal eder ve yeniden sipariş geçersiniz ve size tavsiyem kargo görünürde hatasız olabilir ama tamperli camı kırılmış falan olabilir o yüzden paketi alırken ve açarken her şeyi videoya çekin elinizde kanıt olsun. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı