Gaming.gen.tr'den RTX 4070 Super alınır mı?

Bütçe
31.000

Arthur mogan

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 31K'ya 4070 Super almayı planlıyorum gamin.gen'den ancak alacağım üründe hiç yorum yok. Alınır mı?

31k'ya değmez 24 civarına denk getirilirse alınır. Hangi modelden bahsettiğiniz de belli değil onu da yazın.

Güzel duruyor 29k civarlarına düşünce çekeceğim direkt. Tabi güzel taksit imkanları olan bir siteden. Kullanıyor musunuz? Memnun musunuz?

31k'ya değmez 24 civarına denk getirilirse alınır. Hangi modelden bahsettiğiniz de belli değil onu da yazın.

Güzel duruyor 29k civarlarına düşünce çekeceğim direkt. Tabi güzel taksit imkanları olan bir siteden. Kullanıyor musunuz? Memnun musunuz?
kral 4070 super in en ucuzu 30k oda galax marka benim alacağım
31k msi

5070 de düşünüyorum aslında sizce hangisi daha iyidir?

Site güvenilir. Çabucak da kargolarlar. Üründe yorum olması çok da önemli değilde 31k çok 4070 super için. Nvdia alacaksan 5070 alabilirsin.
Evet NVİDİA almak istiyorum çünkü dlss4 falan var 5070 fiyatına değermi

kral 4070 super in en ucuzu 30k oda galax marka benim alacağım
31k msi

Evet NVİDİA almak istiyorum çünkü dlss4 falan var 5070 fiyatına değermi
5070 de bence değmez ama 4070 super yerine 5070 daha mantıklı.

Kral 4070 Super'in en ucuzu 30k oda Galax marka benim alacağım.
31k MSI.

Evet NVIDIA almak istiyorum çünkü DLSS4 falan var 5070 fiyatına değer mi?

Bu arada Galax'ı MSI'a tercih ederim.

MSİ dünyanın en iyi markalarından diye biliyorum
"Dünyanın en iyi markası" çok abartı olur, MSI'ın da berbat ürünleri oluyor hocam. Herzaman modele bakın, aksi durumda "En iyi marka." diye fahiş fiyat veya kötü ürün mağduru olursunuz.

MSİ dünyanın en iyi markalarından diye biliyorum

5070 yerine ne alımalı sizce
Dünyanın en iyi markası diye birşey yok hocam. Her markanın giriş-ort-üst segment ürünleri var. Mesela giriş segmentte olan MSI Ventus ekran kartlarının soğutması rezalet. MSI orta ve üst segmentte daha iyi oluyor ama zaten oralarda tüm markalar az çok yakın birbirine. Nvdia alıcaksan o paraya en iyisi 5070. Ya da AMD rx 9070 xt. 9070 xt 5070 ti gücünde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı