Gaming.gen.tr'den RTX 4070 Super alınır mı?

Bütçe
31.000
RX6800 kullanıyorum 2K da bir kere bile FSR falan açmadım. RDR2'den tut Cyberpunk'a her oyunu yağ gibi oynatıyor. Kasma bu kadar git 9700 XT al geç. Muhtemelen bu özellikleri kullanmayacaksın bile. Aradaki fiyat farkıda belli.

Siz teknoloji kullanmayacaksınız diye konu sahibide kullanmayacak anlamına gelmiyor. Konu sahibi zaten FSR yada DLSS'e önem verdiğini belirtti.

Evet native oynamak varken çok da gerekli degil sadece Frame Gen kullansa yeterli olur amaç en iyi grafikse.
Amaç fps kral

Gerek yok diyorum işte bende. 9700xt gaayet iyi ve yeterli.
Amaç olarak bana en yüksek fpsi vermesini istiyorum kral native 60 ise fsr ile 80 e çıkıyorsa ben yine fsr açarım

Benim istediğim cevap 5070 in DLSS teknolojisi açık iken 9070xt ninde fsr açık iken hangisinin daha iyi fps vermesi

Amaç fps kral

Amaç olarak bana en yüksek fpsi vermesini istiyorum kral native 60 ise fsr ile 80 e çıkıyorsa ben yine fsr açarım

Benim istediğim cevap 5070 in DLSS teknolojisi açık iken 9070xt ninde fsr açık iken hangisinin daha iyi fps vermesi
hocam 2k'damı kullanmayı planlıyorsunuz yoksa 4k'mı

5070 150-170 verirse 9070 xt ne verir
9070xt'den bahsediyorum hocam ztn siz mfg anladınız dedigimi mfg'ye şuan sıcak bakmıyorum görüntü bozulmaları ve gecikme yüzünden ama amd fg sini ghost of thusma'da tecrübe etmiştim onun için 9070xt'de sizi iyi bir tecrübe bekliyor gibi hissediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı