Gaming.gen.tr'den RTX 4070 Super alınır mı?

Bütçe
31.000
Arkadaşlar ben 31K'ya 4070 Super almayı planlıyorum gamin.gen'den ancak alacağım üründe hiç yorum yok. Alınır mı?
31.000 TL çok para, 27.000 TL'ye Inno3D RTX 4070 Super'ı öneririm. Marka, 1998’den beri NVIDIA kartları üretiyor, fiyat-performans işinde iyi. Bu model 1440p’de süper, soğutması sessiz ve verimli, Gösteriş yok ama sağlam.

Ancak madem 31.000 TL seviyesine çıktın RX9070 XT'ye göz atmanı tavsiye ederim, 16GB Ram ve FSR4 sayesinde 5070'in performansını verebiliyor.

31.000 TL çok para, 27.000 TL'ye Inno3D RTX 4070 Super'ı öneririm. Marka, 1998’den beri NVIDIA kartları üretiyor, fiyat-performans işinde iyi. Bu model 1440p’de süper, soğutması sessiz ve verimli, Gösteriş yok ama sağlam.

Ancak madem 31.000 TL seviyesine çıktın RX9070 XT'ye göz atmanı tavsiye ederim, 16GB Ram ve FSR4 sayesinde 5070'in performansını verebiliyor.
Kral 5070 de aynı fiyat 5070 ile dlss açsam 9070xt performansını geçer mi acaba

Kral 5070 de aynı fiyat 5070 ile dlss açsam 9070xt performansını geçer mi acaba
Hocam siz RTX 5070'i istiyorsunuz gibi duruyor. Sonuçta para sizin, onu almak için hevesiniz varsa onu alın. Yoksa bu konu 20 sayfayı geçecek ama siz hala aynı soru ile devam edeceksiniz gibi geliyor.

En kötü hoşunuza gitmezse 2.elde satarsınız.

Hocam siz RTX 5070'i istiyorsunuz gibi duruyor. Sonuçta para sizin, onu almak için hevesiniz varsa onu alın. Yoksa bu konu 20 sayfayı geçecek ama siz hala aynı soru ile devam edeceksiniz gibi geliyor.

En kötü hoşunuza gitmezse 2.elde satarsınız.

Kral ben 5070'i istemiyorum benim zaten şu andaki kartımda AMD ben sadece DLSS ve FSR açık iken kimin daha fazla FPS vermesi önemli

Kral ben 5070'i istemiyorum benim zaten şu andaki kartımda AMD ben sadece DLSS ve FSR açık iken kimin daha fazla FPS vermesi önemli
Nvidia'da ki "Multi Frame Gen" açmadığınız sürece RX 9070XT'nin daha fazla FPS verdiğini hocalarımızda çok kez söyledi. Yani hocam dahada uzatmanıza gerek yok artık.
Aksi durumda stok veya fiyat kaynaklı alamıyacaksınız herhalde.

NVIDIA'daki "multi Frame Gen" açmadığınız sürece RX 9070XT'nin daha fazla FPS verdiğini hocalarımızda çok kez söyledi. Yani hocam daha da uzatmanıza gerek yok artık.
Aksi durumda stok veya fiyat kaynaklı alamayacaksınız herhalde.

Kral ben istediğim gibi her oyunda Multi Frame Gen denen şeyi açabiliyor muyum?

Kral ben istediğim gibi her oyunda Multi Frame Gen denen şeyi açabiliyor muyum?
Oyunun desteklemesi lazım diye biliyorum. Çoğunluklada yeni nesil oyunlarda oluyor.
AFMF2 gibi GPU sürücüsünden açılmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı