Gaming klavye önerisi

Bütçe
10000 TL
Palm tuttugunuzu varsayarsak simetrik ve ergonomik seciminize gore yukarida attiklarima bakabilirsiniz.
Kulaklık olarak ne alayım hocam . Hyper X Cloud 3 S modelini gördüm . Bundan iyisi varmıdır . Butceyide fazla aşmayalım. Mouse , klavye , kulaklık dahil 20 25 arası olsun fazla param çıkmaz

Kulaklık olarak ne alayım hocam . Hyper X Cloud 3 S modelini gördüm . Bundan iyisi varmıdır . Butceyide fazla aşmayalım. Mouse , klavye , kulaklık dahil 20 25 arası olsun fazla param çıkmaz

Yukarida attim zaten hocam, 20000 TL'ye bile cikmanize gerek kalmiyor genel anlamda. Mouse olarak palm kategorisindeki simetrik ve ergonomik mouselardan hosunuza gideni alabilirsiniz. Klavye olarak manyetige gerek yok derseniz mekanik olarak attigim iki klavyede oldukca premium klavyeler, boyut tercihinize gore Furycube ve Yunzii arasından istediginzi alin. Kulaklik konusunda Cloud 3S onermem, rekabetci oyun odakli bir kulaklik. Ses profili aman aman iyi degil. ROG Pelta guzel bir secenek olur.

15 civarı yapıyor sanırım böyle. Cloud III S alanların çoğu dip ses sorunuyla karşılaşıyor.

15 civarı yapıyor sanırım böyle. Cloud III S alanların çoğu dip ses sorunuyla karşılaşıyor

Yukarida attim zaten hocam, 20000 TL'ye bile cikmanize gerek kalmiyor genel anlamda. Mouse olarak palm kategorisindeki simetrik ve ergonomik mouselardan hosunuza gideni alabilirsiniz. Klavye olarak manyetige gerek yok derseniz mekanik olarak attigim iki klavyede oldukca premium klavyeler, boyut tercihinize gore Furycube ve Yunzii arasından istediginzi alin. Kulaklik konusunda Cloud 3S onermem, rekabetci oyun odakli bir kulaklik. Ses profili aman aman iyi degil. ROG Pelta guzel bir secenek olu

15 civarı yapıyor sanırım böyle. Cloud III S alanların çoğu dip ses sorunuyla karşılaşı

15 civarı yapıyor sanırım böyle. Cloud III S alanların çoğu dip ses sorunuyla karşılaşıyor.
Ne onerirsin kulaklık sen peki . Mouse ve klavye tamam . Klavyede sadece belki boyutu %75 olarak dusurebilirim onuda netlersek bu iş tamam

Ne onerirsin kulaklık sen peki . Mouse ve klavye tamam . Klavyede sadece belki boyutu %75 olarak dusurebilirim onuda netlersek bu iş tamam

Klavyede bu olabilir. Muazzam bir klavyedir, FR4 plate kullanıyor. Ses ve hissiyat muazzam.

Ne onerirsin kulaklık sen peki. Mouse ve klavye tamam. Klavyede sadece belki boyutu %75 olarak dusurebilirim onu da netlersek bu iş tamam.

Klavyede bu olabilir. Muazzam bir klavyedir, FR4 PLA'te kullanıyor. Ses ve hissiyat muazzam.

Klavyede 75 istiyorsanız bunu alın geçin, kulaklık için pelta en iyi seçeneklerden şu anda.

Klavyede bu olabilir. Muazzam bir klavyedir, FR4 plate kullanıyor. Ses ve hissiyat muazzam.

Valla hocam ben şöyle diyim kafam çok karıştı . Ben performans ve uzun ömürlü olmasını istiyorum. Bana net bişey söylersen iyi olur . Tek bi tane seçip at bana kesin bunu al dediğin onu alayım. Mousede aynı şekilde. Yoksa hepsi güzel.

Valla hocam ben şöyle diyim kafam çok karıştı . Ben performans ve uzun ömürlü olmasını istiyorum. Bana net bişey söylersen iyi olur . Tek bi tane seçip at bana kesin bunu al dediğin onu alayım. Mousede aynı şekilde. Yoksa hepsi güzel.

Sahsen sunlardan birisini alirim son noktaya bakacaksak. Mousede tamamen sekil isteginize gore alin, kaliteleri hepsinin denk.

Simetrik mouse icin:

RAWM donanım ve bir adım yapı olarak daha iyi ancak Lamzu firmware tarafında daha iyi.

Ergonomik mouse icin:

Klavye:

Kulaklık:

Sahsen sunlardan birisini alirim son noktaya bakacaksak. Mousede tamamen sekil isteginize gore alin, kaliteleri hepsinin denk.

Simetrik mouse icin:

RAWM donanım ve bir adım yapı olarak daha iyi ancak Lamzu firmware tarafında daha iyi.

Ergonomik mouse icin:

Klavye:

Kulaklık:

Bunlarda şuan kesin eminiz degilmi ona göre hepsini sipariş veriyorum.

Kulaklık : Asus Rog Pelta
Mouse: Lamzu Park
Klavye: Furycube f75 ultra

Bunlarda şuan kesin eminiz degilmi ona göre hepsini sipariş veriyorum.

Kulaklık : Asus Rog Pelta
Mouse: Lamzu Park
Klavye: Furycube f75 ultra

Evet hocam, en mantıkli bu sekilde olur. Hayirli olsun simdiden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı