Gaming laptop için AMD mi Intel mi?

Bütçe
30-35 bin TL
Ben bir şey söyleyebilirim, laptoplar bence uv siz kullanılmaz. Amd tarafında sanırım uv yapılmıyordu bu yüzden intel kullanıcısıyım. Uv yapmayı da erengore hocamdan öğrenmiştim :D

Markası demiş, modeli değil. Intel ve AMD markalarına ait çoğu işlemci zaten 4060'ı besler.
Normalde besler zaten evet. Throttle olursa beslemez diyorum.

Ben bir şey söyleyebilirim, laptoplar bence uv siz kullanılmaz. Amd tarafında sanırım uv yapılmıyordu bu yüzden intel kullanıcısıyım. Uv yapmayı da erengore hocamdan öğrenmiştim :D
İyi günlerde kullanın dediğinizde de haklısınız sonuna kadar.

Tuf sıvı metal ile mi geliyor hocam o sebeple mi düşmüyor kolay kolay ?

TUF'larda sıvı metal yok bildiğim kadarıyla ama sıvı metal tek başına bir neden olamaz zaten. Tabi ki daha serin çalışmaya sebep olması ve normal macuna kıyasla daha zor bozunan bir yapıda olmasının etkisi var ama buna rağmen frekans kısan modeller oluyor.

Normalde besler zaten evet. Throttle olursa beslemez diyorum.
Adamın dediği ile alakasız bende onu diyorum. Model belirtmemiş bir şey belirtmemiş. Senin adamı yanıtlayıp "Throttle olursa görüşürüz!" tarzı bir şey yazman hiç kimseye yarar sağlamıyor, aksine zarar.

Konuyu kafa karışıklığım biraz azalır belki diye açtım ama daha da karıştı teşekkürler :D
Yukarıda ki arkadaş sağolsun.

Adamın dediği ile alakasız bende onu diyorum. Model belirtmemiş bir şey belirtmemiş. Senin adamı yanıtlayıp "Throttle olursa görüşürüz!" tarzı bir şey yazman hiç kimseye yarar sağlamıyor, aksine zarar.
Mertmiş ismi. Mert yukarıda cihazlar attı ya görmediniz mi? 🥰 Mert'e de dedim olursa görüşürüz diye. Anormal bir şey varsa siz söyleyin.
Yukarıda ki arkadaş sağolsun.
Ben uyarım yaparım. Elindeki parayla ben rezil olsun istemem. Sizleri ise bilemem. Siz güzel cihaz önerebilirsiniz ama onun arka perdesi de var.

Konuyu kafa karışıklığım biraz azalır belki diye açtım ama daha da karıştı teşekkürler :D

Bu fiyatta çok seçeneğin yok zaten. Sırf Intel işlemcili diye de MSI Thin veya Monster Tulpar T5'de alma derim. Yine alabileceğin en iyi model 7840'lı Victus.

Mertmiş ismi. Mert yukarıda cihazlar attı ya görmediniz mi? 🥰 Mert'e de dedim olursa görüşürüz diye. Anormal bir şey varsa siz söyleyin.

Ben uyarım yaparım. Elindeki parayla ben rezil olsun istemem. Sizleri ise bilemem. Siz güzel cihaz önerebilirsiniz ama onun arka perdesi de var.
Hocam işte arka perdesi varsa bildiğin güzel cihazları öner bakayım onlara.

Bu konuyu açmasaydım throttle bd prochot vs hakkında bilgim olmaz kullanırken fark bile etmezdim böyle sorunları. 50 60 vermek mantıklı gelmiyor laptop için. 35e alabileceğimin en iyisi neyse alıp şanslıysam sorunsuz kullanmayı tercih ederim 35 30 bin cebimde kalır.

Bu fiyatta çok seçeneğin yok zaten. Sırf Intel işlemcili diye de MSI Thin veya Monster Tulpar T5'de alma derim. Yine alabileceğin en iyi model 7840'lı Victus.
İşte hocam dediğim gibi %45ntsc olması kötü yoksa hiç konu falan açmaz alırdım.

Hocam işte arka perdesi varsa bildiğin güzel cihazları öner bakayım onlara.
İleri bütçeler biraz. Ama şunu söyleyebilirim.

MSI iyi firmadır ama pahalı bu yüzden tercih etmek pek istenmeyebilir.

Lenovo da çok iyi dizayn yapar. Lenovo cihaz da düşünebilirsiniz. Geçen burada sevdiğim eski bir üyede gördüm. Harika bir sistem dizaynıydı. Ben MSI sandım ama Lenovo dedi. İleri bütçeli üst modellerdendi ama en azından iyiydi.

Acer aşırı sevmiyorum ben.

HP Giriş seviyesi sistemler biraz üzebiliyor ama belli olmaz. Pavilion var bende aynı zamanda. Harika dizaynlı bir sistemdi.

Durum bu şekilde. Bütçe iyi olsa işte o perde arkasını bizzat ben iyiye çevirebilirim zaten burada birçok üyeye yaptım 100'ün üstünde. Rehberlerim de var yardımcı olsun insanlara diye.

Sen bence o arkadaşın dediği sistemi al. Görkem'in bahsettiği. İlk zamanlar zaten güzel gelecek sistem size. İleride ise işte onu birlikte görürüz. Belli olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı