Gaming laptop ile bilgisayar mühendisliği okunur mu?

Test yapmasını isteyin. Sıcaklık değerlerinden emin olun. O zaman tercih edilebilir.

Test olarak:

1. Ramlere memtest86
  2. PSU'ya OCCT power testi.
  3. Cinebench23 ile işlemciye stres testi
  4. Furmark ile ekran kartı testi.
  5. Crystaldiskmark - SSD test
  6. Monitör içinse ölü pixel testi -ghosting testi ve ışık sızması testleri
Tamam hocam isteyeceğim ancak satıcı şu ... Teknoloji tarzı esnafların ürünlerini rahat satmak için açtıkları ilandan yani atarmı bilemiyorum. 5 ay içinde parçalar çok büyük oranda zarar göremez herhalde. Hani elin esnafıyla çok uğraşmak istemem. İllede işte diyorsanızda isterim yani yapacak birşey yok.

Tamam hocam isteyeceğim ancak satıcı şu ... Teknoloji tarzı esnafların ürünlerini rahat satmak için açtıkları ilandan yani atarmı bilemiyorum. 5 ay içinde parçalar çok büyük oranda zarar göremez herhalde. Hani elin esnafıyla çok uğraşmak istemem. İllede işte diyorsanızda isterim yani yapacak birşey yok.
Öyle olmaz. Testleri atmıyorsa satın almayın. WhatsApp üzerinden vs. konuşabilirsiniz. Az para vermiyorsunuz. Üründen iyice emin olmadan satın almayın. SAKIN!

Kardeşim bence o söylediğin bütçelerde hiç 2.ele girme Laptoplarda ne sıkıntı çıkacağı bilinmez. Dediğin paralar az paralar değil bence ikinci ele girişme
Hocam ikinci el rtx 4080 ryzen 7840 hs Asus rog strix g16 16 inç 16 gb laptop 65.000 TL, Acer Predetor 18,4 inç 32 GB ram i9 13900hx laptop 71.500 TL. Bu ikisinden birini seçmeyi düşünüyorum sizce hangisini almalıyım?

Not: Ekranı ne kadar büyükse o kadar iyi hocam. Eğer aşırı fark var demezsen Acer alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı