Gaming laptop önerisi

Merhaba, 6000-8500TL arası bir bütçeye sahibim ve bir oyuncu laptopu almak istiyorum. Birkaç model seçtim linklerini paylaşıyorum başka öneriniz veya o paraya bunu alırsın dediğiniz laptoplar varsa yazarsanız iyi olur. Ve paylaşacağım laptoplar hakkında yorumunuzu da yazarsanız mükemmel olur, şimdiden teşekkürler.

1-https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g780-1030-bdj0x-intel-core-i5-10300h-16gb-240gb-ssd-gtx1650ti-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000TPFZC

2-https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-15-dk0017nt-intel-core-i5-9300h-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-8uf06ea-p-HBV00000PL0LF

3-https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-15-dk0014nt-intel-core-i5-9300h-16gb-512gb-ssd-gtx1660ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-7av08ea-p-HBV00000M5FHG

4-https://www.hepsiburada.com/msi-gf63-thin-9scxr-618xtr-intel-core-i5-9300h-8gb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000VPSTM

Yorumlarınızı bekliyorum.
Laptop olduğu için istesen de istemesen de ısıtma her türlü olacak. Kesinlikle Casper’dan uzak dur. Hp pavillion kullanıcısı olarak söylüyorum. Aralarında alman gereken Dk0014nt. Ekran kartı iyi diğerlerine göre. Öyle söylendiği gibi ısınma sorunu da yok. O Hp’nin gaming olmayan serilerinde. Kesinlikle dk0014nt al.

Kardeş millete yanlış haber verme git kumda oyna ne anlarsın sen bende 3 cihaz var bir kanalım var bilgisayar Monster MSI ve Casper hepsi aynı fiyat ama en iyi soğutma performans Casper'da çıktı excalibula bir bağlantısı yok Excalibur'un Casper diye kötülüyonuz. Şu an o cihazıda kullanıyorum.

Aynen knk bak kumda oynuyorum şu an.

Evet arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu fiyat olarak da biraz daha uygun olan bir model seçtim. İnş kullandıkça burayada yorumlarımı yazacağım

Kardeş millete yanlış haber verme git kumda oyna ne anlarsın sen bende 3 cihaz var bir kanalım var bilgisayar Monster MSI ve Casper hepsi aynı fiyat ama en iyi soğutma performans Casper'da çıktı excalibula bir bağlantısı yok Excalibur'un Casper diye kötülüyonuz. Şu an o cihazıda kullanıyorum.

Kardeşim senin bu dünyada övebileceğin son şey Casper'ın ürünleri. Teknik servis desen çöp, AMD işlemciye MHz'si düşük RAM koymalarıyla ünlüler zaten, soğutma anlamında piyasada bulabileceğin en kötü fanlara ve soğutma sistemine sahipler. Sen sanırım 5 yıllık Monster MSI vs 1 günlük Casper ile test yapmışsın. 1 ay kullan bakalım Casper'ı sonra ne oluyor.

Evet arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu fiyat olarak da biraz daha uygun olan bir model seçtim. İnş kullandıkça burayada yorumlarımı yazacağım

Ben de hp pavilion gaming kullanıyorum doğru bir seçim yapmışsın çok ısınıyor diyenlere bakma :D ofis bilgisayarı HP ile oyun açmaya çalışıp ısınıyor diyenler yüzünden adı çıktı şu markanın.

HP'den uzak dur deli gibi ısınıyorlar MSI iyidir ama tek fanlı, sıcaklık değerleri nasıl bilmiyorum, Excalibur G770 aldım ve 3 gün sonra iade ettim sorunları var şu an MSI Alpha 15 A3DC kullanıyorum ve şimdilik bir problem yaşamadım bence MSI al.

Dostum başlıkta arkadaşın linkini paylaşmış olduğu hp Pavilion Gaming 15 1660ti ekran kartlı i5 işlemcili bilgisayar ile Alpha 15 arasındayim.(sanırım seninki rx5300m ekran kartlı olan modelinden). Rx5300m 3 gb bir ekran kartı ve açıkçası 1660 Ti yanında fps açısından çok zayıf kalıyor. Sen neden alpha 15 aldın? Şu ana kadar Battlefield 5 gibi oyunları oynadiysan sicaklik durumları ne oldu? Genel olarak memnun musun? Bilgilendirme yaparsan sevinirim.

Dostum başlıkta arkadaşın linkini paylaşmış olduğu hp Pavilion Gaming 15 1660ti ekran kartlı i5 işlemcili bilgisayar ile Alpha 15 arasındayim.(sanırım seninki rx5300m ekran kartlı olan modelinden). Rx5300m 3 gb bir ekran kartı ve açıkçası 1660 Ti yanında fps açısından çok zayıf kalıyor. Sen neden alpha 15 aldın? Şu ana kadar Battlefield 5 gibi oyunları oynadiysan sicaklik durumları ne oldu? Genel olarak memnun musun? Bilgilendirme yaparsan sevinirim.

Hocam 1660ti rx 5300m den daha performanslı bir ekran kartı ama benim fikrimce eğer profesyonel değilseniz malzeme kalitesi olarak daha iyi bir model tercih etmenizde. Battlefield oynamadım ama pubg oynadım ortalama 55 fps aldım ve yarım saatlik sıcaklık değerleri ise gayet tatmin ediciydi işlemci 70 ekran kartı ise 55 dereceyi gördü en fazla ( turbo boost açıkken ) sizin tercihiniz ama 1660ti tabiki de daha iyi fps değerleri verir. Ben memnunum kendi cihazımdan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı