Gaming laptop vs MacBook

Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
Arkadaşlar artık oyun oynamıyorum gibi FC 24 hariç. Bende Acer Nitro 5 3060 var. Grafik tasarım ve RAW edit için kullanıyorum lakin sesinden ağırlığından ekranının kalitesizliğinden bıktım usandım. Şimdi MacBook M2 Air düşünüyorum sizce denk bir değişim olur mu? M2 MacBook eski mi?

Ryzen7 6800H 3060 140W kullanıyorum şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar artık oyun oynamıyorum gibi FC 24 hariç. Bende Acer Nitro 5 3060 var. Grafik tasarım ve RAW edit için kullanıyorum lakin sesinden ağırlığından ekranının kalitesizliğinden bıktım usandım. Şimdi MacBook M2 Air düşünüyorum sizce denk bir değişim olur mu? M2 MacBook eski mi?

Hocam Ultrabook bakın gerek yok Mac'e o kadar paraya.

Grafik tasarım için MacBook daha iyi bir tercih gibi ama oyun oynayacaksanız Gaming laptop almak daha mantıklı.

Eski değil ben kullanıyorum kriterinize göre en iyi seçenek mac neden? çünkü renkleri ve görselleri en iyi verebilen tek ekranlar macte var bunu açıp google da sorabilirsiniz işim için ben de windowstan mac'e geçtim üzeceğini sanmam ama oyun olarak sadece fm var şu an cihazda yüksek hafızalı bir cihaz alıp her iki işletim sistemini de kurabilirsiniz ama çok uğraştıracaktır.. yakındığınız şey ekran olduğu için kesinlikle mac. retina teknolojisi ve 3d çalışmalar için birebir..

Kendini kanıtlamış bir model var mı hocam link atarsanız inceleyeyim.

Okuyun kararınızı kendiniz verirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı