Gaming laptop vs. PS5

eymnwastaken

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Öncelikle 15 yaşındayım, 9. Sınıfa gidiyorum. 3-4 sene sonra üniversiteye gideceğim için en başında bir Gaming laptop almak istedim, hem derslerim hem de oyun oynamak için. Fakat sonradan bu kararım değişir gibi oldu ve sanırım PS5 alacağım gibi duruyor. İkisi arasında çok kararsız kaldım. Hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Derslerin içinde kullanacağın için laptop alabilirsin. 2'sininde artıları eksileri var. Örneğin PS5 oyunları 600'den başlıyor. Bilgisayarda da CS:GO, Valorant, LoL gibi oyunlar oynayabiliyorsun. PS5'te ayar derdi yok. Sanırsam 4K oyun oynatıyor. Birazda ne oynayacağına bağlı.

Herkese merhaba. Öncelikle 15 yaşındayım, 9. sınıfa gidiyorum. 3-4 sene sonra üniversiteye gideceğim için en başında bir Gaming laptop almak istedim, hem derslerim hem de oyun oynamak için. Fakat sonradan bu kararım değişir gibi oldu ve sanırım PS5 alacağım gibi duruyor. İkisi arasında çok kararsız kaldım. Hangisini önerirsiniz?

Elinizde şu anda PC yoksa laptop daha mantıklı bir tercih olacaktır. Ama PS alıp ileride satıp laptop almakta mantıklı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı