Gaming laptoplar alınır mı?

Qwertyq

Centipat
Merhaba Gaming laptop almayı düşünüyorum ama kararsızım oyun performansı nasıl olur, çok ısınır mı, şarj durumu vs.
sistem toplamak ile uğraşmak istemiyorum ve ev dışında da kullanmak istiyorum.
Gaming laptop alınır mı? Hangi markalar ve modeller iyidir? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Merhaba Gaming laptop almayı düşünüyorum ama kararsızım oyun performansı nasıl olur, çok ısınır mı, şarj durumu vs.
Gaming laptop alınır mı? Hangi markalar ve modeller iyidir? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Tank gibi masaüstü savunucusuyum ama dışarıda kullanacaksanız bütçenize göre öneri yapalım her bütçede her marka güzel olmayabiliyor.

Alinir hocam. Isinan model var isinmayan var. Her butceye gore farkli marka model oneririz. Belirli bir butceniz varsa yardimci olayim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neredeyse tüm gaming laptoplar yük altında aşırı ısınır. Her yıl veya 6 ayda bir bakım yapman lazım. Mobilite için iyi fakat çoğu gaming laptop pil konusunda zayıf. Bunları göz önünde bulundurun.

Alacaksan daha düşük performans alacağını kabullenmen gerek. 40k'ya alınan laptop monitör dahil masaüstü olarak 27k'ya toplanabilir. Fiyat arttıkça daha fenalaşıyor çünkü 150k'ya aldığın laptop 50k'lık masaüstü + pc ile yaklaşık aynı performansı verir. Bütçeniz nedir? Öneriler bütçeye göre yapılır.

Ev dışında kullanılmayacaksa alınmaz. Ev dışında da çok kullanılacaksa o zaman alınır eski bir dışarıdaki işlerine yetecek laptopun falan varsa yine sistem topla bence.

Bütçenize bağlı. Doğru bir tercih yapmak önemli. Sadece oyun için alıyorsanız hiçbir zaman kasanın vereceği tadı alamazsınız bence. Isınma ve pil sağlığı gibi şeyler de girecek işin içinde. Mecburi değilse tavsiye etmem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı