Gaming Laptop'u masaüstü bilgisayara çevirmek

Hepinize dikkatiniz için teşekkür ederim.
Oynamakta sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum fakat monitör de 144 HZ tavsiye ederim en az. Kaliteli kablo da kullanırsan sıkıntı kalmaz.
Normal masaüstü gibi kullanırsınız, laptopu kasa gibi, veya 2.ekran olarak kullanabilirsiniz. Ama hz bilmiyorum.
Ama benim sana tavsiyem rekabetçi bir oyun oynayacaksan alıcağın monitör 144 Hz olsun. Daha yüksek FPS daha rahat çize bilen bir monitör olsun
Aynen 144hz monitör almayı düşünüyordum zaten
 
Sadece ekranı küçük olduğu için mi bu kadar ucuz?
Söylediğinize göre 5 bin lira daha ucuz bir cihaz. Peki neden?
satılan site mi dandik? Garantisi mi yok? Markası mı kötü?
Nedir bunu ucuz yapan?
Arkadaşın dediği gibi, Azerbaycandakı elektronik ürünler, Türkiyeye bakılırsa ucuz. Bu laptop 3000 manat, şimdiki kur'a bakılırsa 13.000TL
Bakünün fiyatlarla Türkiye'ninki aynı değil hocam. Ortada çok yüksek fark var. Aynı para birimini kullanmıyorlar arkadaş sanırım Google'da hesaplatıp yazmış fiyatı TL olarak.
İyi günlerde kullan kardeşim hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Ayrıyeten bir sorun olursa konu açıp beni etiketleyebilirsin yardımcı olurum.
Çok teşekkür ederim.
 
Bir sorum daha olacaktır, görüntü 15 inch laptop monitöründen direkt 24 inch monitöre aktarıldığı için pixel sayı aynı mı olucaktır? Yani görüntü az bulanık mı gözükecek 24 inch ekranda ?
Notebook tercihinin özel bir sebebi var mı yoksa sadece parası için mi?

Evet var. Bu yıl mezun oldum, Universitede bilgisayarımı kullanmak istiyorum. Bir de ülke dışına çıkmayı düşünüyorum. Yoksa bu fiyata zorlarsan RTX2080 masaüstü PC bile toplanır.
 
Bir sorum daha olacaktır, görüntü 15 inch laptop monitöründen direkt 24 inch monitöre aktarıldığı için pixel sayı aynı mı olacaktır? Yani görüntü az bulanık mı gözükecek 24 inch ekranda?

Hayır boyutun çözünürlükle bir alakası yoktur MS düşük olan 1080P 144Hz monitör alın sorununuz kalmayacaktır.
 
Arkadaşın dediği gibi, Azerbaycandakı elektronik ürünler, Türkiyeye bakılırsa ucuz. Bu laptop 3000 manat, şimdiki kur'a bakılırsa 13.000TL


Çok teşekkür ederim.

Çok sağolun, cahilliğim sağ olsun. Bundan habersizdim. Olası bir dolandırılmanın önüne geçmek istedim sadece.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı