Gaming mouse oyunlara etki ediyor mu?

Arkadaşlar merhaba. Şu an normal, günlük kullanım için uygun bir mouse kullanıyorum. Logitech M330 kullanıyorum.

Valorant'da her maç minimum 20 vuruyorum. Gaming mouse alsam, oynayışıma bir etki eder mi? Sizlere etti mi?
Kesinlikle fark ediyor. Gittiğim bir internet kafede mouse u hızla çevirdiğim zaman dönmüyor mesela. Sadece dış görünüşü için almışlar verilen paraya yazık.
Bence ciddi manada etki ediyor hem dokusu hem kavrayışı hem fonksiyonları hem optik/sensör. Kesinlikle bütçeyi zorlayıp alınacak en iyi mouse alınmalı bence.

@scopeeee Bir göz atın derim :)

@scopeeee Bir göz atın derim :)
G300S kullanıyorum G203'den geçtim gayet memnunum bir sorun ile karşılaşmadım.

Ayrıca G300s kullanıyorum. 2 yılı geçti tek bir sorun bile yaşamadım. İlk aldığım dönemler rekabetçi oyunlar da çok oynadım. Sorunlu diyenlere çok aldırmayın. Fiyatına göre gayet iyi.

Sorunlu diyenlere aldırma mı?
Kronik sorunlu farelerde 1 numara kendisi. Yaşadım da söylüyorum. Herkes söylüyor. Size istisna denk gelmiş.

Ben de kullanan çok kişi biliyorum ve kronik sorunlu olduğunu düşünmüyorum. En nihayetinde giriş seviyesi bir Gaming mouse. Eksik yönleri olabilir.

Doğru hocam kronik sorunlu değil. D
Çift tıklama, donma vs. vs... Bir sürü sorunu var.

Ancak birileri sorun yaşadı diye de kronik sorunlu bir mouse denemez. Bu kadar alınmana gerek yok dostum herkes fikrini söylüyor.

Birileri mi? Hocam şaka mı yapıyorsunuz? Hiç araştırmayıp burada bilgelik taslamayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kronik sorunlu farelerde 1 numara kendisi. Yaşadım da söylüyorum. Herkes söylüyor. Size istisna denk gelmiş.

Birileri mi? Hocam şaka mı yapıyorsunuz? Hiç araştırmayıp burada bilgelik taslamayın.
G300S kullanıyorum G203'den geçtim iki üründe'de hiçbir sorun yaşamadım bence kullanma ile alakalı biraz.

Sonuna kadar katılıyorum. Parti tutar gibi fare savunmanın anlamı yok.

Hayır sevgili hocam kullanma ile alakalı değil. Fare bir süre sonra kendini imha ediyor.
O dediğiniz olayı rival 100 ve 110'da gördüm tam 2 sene içinde 6 defa değiştirdim bir süre sonra sol tuş basmıyor ve içine göçüyordu fakat G300S'de şuana kadar öyle bir sorun görmedim hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı