Gaming X fazla ısınıyor

Puppa40

Hectopat
Merhabalar öncelikle. Büyük ihtimalle kasa hava sirkülasyonundandır diye düşünüyorum kasam Dark X Force memnun değilim zaten PSU kablolarını da düzgün yerleştiremedim. Önde mesh yapısı olduğu için almıştım bu kasayı. Bir de fazladan bir sorum var anakartım ASUS Prime B450M-K ben bu kasanın renklerini nereden ayarlayabilirim Aura Sync desteklemiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Renk için anakartınızda RGB portu olmalı ayrıca kasanızdan da RGB kablo çıkmalı. Kartın modeli nedir?
1660Super Gaming X
Renk için anakartınızda RGB portu olmalı ayrıca kasanızdan da RGB kablo çıkmalı. Kartın modeli nedir?
Kasadaki ışıkları kontrol etmek için reset tuşu kasanın kontrolcüsüne bağlıydı. Ama diğer panel bağlantılarını bağlamama engel oluyordu o yüzden çıkardım anakarta taktım.
Bir de fazla ısınıyor dediğim max 70 genelde 65 derecelerde geziyor ama bu kart için normal değil bildiğim kadarıyla.

1660Super Gaming X

Kasadaki ışıkları kontrol etmek için reset tuşu kasanın kontrolcüsüne bağlıydı. Ama diğer panel bağlantılarını bağlamama engel oluyordu o yüzden çıkardım anakarta taktım.

Bir de fazla ısınıyor dediğim max 70 genelde 65 derecelerde geziyor ama bu kart için normal değil bildiğim kadarıyla.
Kardeşim aynı kartı kullanıyorum gayet normal değerler alıyorsun.Bu kart OC Li geliyor fabrikadan bu mevsimde gayet ideal değerler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı