Gaminggen siparişi hasarlı geldi

Burak05387

Hectopat
Daha fazla  
Gamingen üzerinden bir sistem sipariş ettim. Ürün hasarlı geldi. Durum tespit tutanağı tutuldu, resmini çektim ve ürünü Gaminggen'e geri yolladım. Gaminggen'e, mail yoluyla tutanağı attım. Gaminggen'i aradığımda, işlem yapabilmemiz için ıslak imzalı ve kaşeli tutanağı yani tutanağın orijinalinin elimizde olması lazım diyor. Kargo şubesine gidip konuştuğumda da, tutanağın bizde kalması gerek diyor. Bugün en son Gaminggen'i aradım. Yanlış hatırlamıyorsam ana depoyla konuşup size geri dönüş yapacağız dedi.

Böyle bir durum yaşadım, hangi taraf haklı? Tutanağın nerede kalması gerek? Ne yapmalıyım? Bilmiyorum. Önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tutanağın gemingende kalması gerekiyor sanırım.

Tutanağın gemingende kalması gerekiyor sanırım.

Yurtiçi Kargo'nun şubesine gittiğimde, şube çalışanları tutanağın arşivde kalması gerek diyor. Sistemde tutanağı kaydedeceğiz, gaminggen de tutanağı görüp işlem yapacak diyor ama maalesef gaminggen tutanağın orijinalini istiyor.

Güncelleme mesajı: Dün kargo elime ulaştı şuanlık sorun yok. Sistemde adı geçtiğinden dolayı Dost Kayaoğlu'na da yazmıştım ve kontrol edeceğini söyledi nasıl çözüldü bilmiyorum ama 27 Ocak'ta aradığımda en geç salı günü kargoya verilecek dediler. 30 Ocak'ta kargoya verildi ve 31 Ocakta elime ulaştı.

Son düzenleme:
İfadeler: Lyc
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…