Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 23 Aralık 2024 #41 milesmoraless dedi: Bunu ben de gördüm çok övüyorlardı ama bu bütçeye çıkılır mı orasına emin olamadım. Buna göre daha ucuz modellere inilse kalite çok mu azalır? Genişletmek için tıkla... Benzer kalitede ürün olarak 700 altına 007B'lerden var, onun da eksileri var M1W'ye göre. Bütçe elveriyorsa M1W alınabilir, Hall Effect önemli değilse alabileceğiniz en iyi klavyelerden biridir zaten.
milesmoraless dedi: Bunu ben de gördüm çok övüyorlardı ama bu bütçeye çıkılır mı orasına emin olamadım. Buna göre daha ucuz modellere inilse kalite çok mu azalır? Genişletmek için tıkla... Benzer kalitede ürün olarak 700 altına 007B'lerden var, onun da eksileri var M1W'ye göre. Bütçe elveriyorsa M1W alınabilir, Hall Effect önemli değilse alabileceğiniz en iyi klavyelerden biridir zaten.
M Marisquex Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 32 23 Aralık 2024 #42 Hyperciaa dedi: Bunda creamy purple var yani tactile switch ses seviyesi biraz yüksektir. Çok premium bir klavye bu bütçeniz varsa çekin derim. AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Black Gradia RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye M1W V3 VIA serisi, iyi bir arka aydınlatma ile karanlıkta yazmanıza yardımcı olur. Önceden ayarlanmış 15 arka ışık moduna sahiptir. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hall effect denilen şey tam olarak ne oluyor acaba?
Hyperciaa dedi: Bunda creamy purple var yani tactile switch ses seviyesi biraz yüksektir. Çok premium bir klavye bu bütçeniz varsa çekin derim. AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Black Gradia RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye M1W V3 VIA serisi, iyi bir arka aydınlatma ile karanlıkta yazmanıza yardımcı olur. Önceden ayarlanmış 15 arka ışık moduna sahiptir. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hall effect denilen şey tam olarak ne oluyor acaba?
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 24 Aralık 2024 #43 7th Anniversary gibi bir klavye lazımdı tam bana. Hall effect, manyetik switch ve yellow tarzı switch. Benzer bir model var mıdır önerevileceğiniz?
7th Anniversary gibi bir klavye lazımdı tam bana. Hall effect, manyetik switch ve yellow tarzı switch. Benzer bir model var mıdır önerevileceğiniz?
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.190 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #44 Yeniden stok eklediler klavye alacak kaçırmasın.
Shinsoo Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.647 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #45 7th Anniversary modeli hala gelmemiş
yavuzcetinfanı Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.682 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #46 Hangş modelleri eklediler hocam Hyperciaa dedi: Yeniden stok eklediler klavye alacak kaçırmasın. Genişletmek için tıkla... ?
Hangş modelleri eklediler hocam Hyperciaa dedi: Yeniden stok eklediler klavye alacak kaçırmasın. Genişletmek için tıkla... ?
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.190 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #47 Shinsoo dedi: 7th Anniversary modeli hala gelmemiş Genişletmek için tıkla... Ben çektim direkt onu keycapleri değiştirdik mi iş tamamdır. yavuzcetinfanı dedi: Hangş modelleri eklediler hocam ? Genişletmek için tıkla... Yeni model yok sabah stok yoktu stoğu yenilediler. Yine stok yok yaptılar bunlar dalga mı geçiyor? Son düzenleme: 24 Aralık 2024
Shinsoo dedi: 7th Anniversary modeli hala gelmemiş Genişletmek için tıkla... Ben çektim direkt onu keycapleri değiştirdik mi iş tamamdır. yavuzcetinfanı dedi: Hangş modelleri eklediler hocam ? Genişletmek için tıkla... Yeni model yok sabah stok yoktu stoğu yenilediler. Yine stok yok yaptılar bunlar dalga mı geçiyor?
Shinsoo Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.647 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #48 Hyperciaa dedi: Ben çektim direkt onu keycapleri değiştirdik mi iş tamamdır. Yeni model yok sabah stok yoktu stoğu yenilediler. Yine stok yok yaptılar bunlar dalga mı geçiyor? Genişletmek için tıkla... Konuyu erken görsem alacaktım bende. Kız arkadaşımın klavyesinin üstüne kola dökmüştüm ona alacaktım ofis klavyesiyle oyun oynuyor
Hyperciaa dedi: Ben çektim direkt onu keycapleri değiştirdik mi iş tamamdır. Yeni model yok sabah stok yoktu stoğu yenilediler. Yine stok yok yaptılar bunlar dalga mı geçiyor? Genişletmek için tıkla... Konuyu erken görsem alacaktım bende. Kız arkadaşımın klavyesinin üstüne kola dökmüştüm ona alacaktım ofis klavyesiyle oyun oynuyor
yavuzcetinfanı Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.682 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #49 Hocam yine gelir ya. Sizin almayı düşündüğünüz veya aldığınız model var mı? Hyperciaa dedi: Ben çektim direkt onu keycapleri değiştirdik mi iş tamamdır. Yeni model yok sabah stok yoktu stoğu yenilediler. Yine stok yok yaptılar bunlar dalga mı geçiyor? Genişletmek için tıkla...
Hocam yine gelir ya. Sizin almayı düşündüğünüz veya aldığınız model var mı? Hyperciaa dedi: Ben çektim direkt onu keycapleri değiştirdik mi iş tamamdır. Yeni model yok sabah stok yoktu stoğu yenilediler. Yine stok yok yaptılar bunlar dalga mı geçiyor? Genişletmek için tıkla...
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.190 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #50 yavuzcetinfanı dedi: Hocam yine gelir ya. Sizin almayı düşündüğünüz veya aldığınız model var mı? Genişletmek için tıkla... 7th Anniversary aldım hocam.
yavuzcetinfanı dedi: Hocam yine gelir ya. Sizin almayı düşündüğünüz veya aldığınız model var mı? Genişletmek için tıkla... 7th Anniversary aldım hocam.