GamingGenTR kulaklık iadesinde sorun çıkar mı?

HypNx

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kardeşime 449 TL'ye XPG PreCog S Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı (PRECOG S-BKCWW) - Gaming.Gen.TR
Şu kulaklığı aldım. Daha 15 gün olmadı. Kafa üstünde ki jelatinini çıkarıp kullanmış 2.gün ses boğuk geliyor demeye başladı. Kendi PC'mde baktım evet ses çok boğuk ve kötü geliyor.
Kutusu falan duruyor iade edeceğim hafta içi ama sitenin iade politikasında "açıp kullanmış olduğunuz ürünü tekrar satamayacağımız için hiç kullanılmamış ürünü iade alıyoruz " gibi bir ifade var.
Hijyen ürünü bildiğim kadarıyla kulak içi kulaklıklarda oluyor lakin öyle bile olsa yasalara göre iade almak zorundalar.
THH ile uğraştırır mı bu firma?

Kafa üstü kulaklılarda hijyen ürünü diye biliyorum ayrıca açıp kullanılmış ürünleri iade almamak mantıklı, üründe problem varsa garantiye yollanır.

Arkadaşlar kardeşime 449 TL'ye XPG PreCog S Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı (PRECOG S-BKCWW) - Gaming.Gen.TR
Şu kulaklığı aldım. Daha 15 gün olmadı. Kafa üstünde ki jelatinini çıkarıp kullanmış 2.gün ses boğuk geliyor demeye başladı. Kendi PC'mde baktım evet ses çok boğuk ve kötü geliyor.
Kutusu falan duruyor iade edeceğim hafta içi ama sitenin iade politikasında "açıp kullanmış olduğunuz ürünü tekrar satamayacağımız için hiç kullanılmamış ürünü iade alıyoruz " gibi bir ifade var.
Hijyen ürünü bildiğim kadarıyla kulak içi kulaklıklarda oluyor lakin öyle bile olsa yasalara göre iade almak zorundalar.
THH ile uğraştırır mı bu firma?
Her türlü kulaklıklar dahil oluyor diye biliyorum. Eğer sorun olursa servise gönderirler büyük ihtimalle.

Bu arada varsa Amazon Türkiye satıcısından almanızı öneririm. Üstünden 3-4 ay geçmiş kulaklığı bile iade alıyorlar.

Kulak üstü kulaklıklar hijyen ürünü olarak geçmez lütfen yanlış bilgi vermeyin. Karşı taraf büyük ihtimalle kabul etmez THH'ye başvurun. Forumda bu şekilde iade eden bir arkadaş vardı. THH alıcıyı haklı buldu yani hijyen ürünü değil. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı