Gamiurams Sistem Topluyor

• Konuyu başlatan Gamiurams
  • Başlangıç Tarihi
Ya abi hala anlatamadık millete.. 280X'de sözde gelen Mantle den başka bir tek güçlü yanı işlem gücünün yüksek olması. Sen render alacaksın. Firepro serisi bile GTX 690'nın verdiği render hızıyla kafa kafaya veriyorsa daha ne diye AMD'yi söylüyorsunuz ? Oyun açısından gene nVidia önde. Bana 20 şirketten de bahsetmeyin. Nerde onlar ? DICE Games yaptı oyunu n'oldu ? Sonuç yapımda emeği geçen herkesin adam gibi küfür yemesi oldu. Gerek BUG'larla gerek Mantle'nin hatalar çıkartmasıyla. Eee geriye kaldı 0. Ne rekabet iyidir son tüketiciye olumlu yansır fiyat politikası olarak. Ama işine yaramayacak bir kart içinde para vermenin anlamı ne ?

Bu arada i5 4670K ile belki GTX 780 sığdırabilirsin.

3DFX gibi geçmiş bir devi bünyesine katan ve sürekli ekran kartları konusunda gelişen bir şirket mi ? 10 seneyi gibi bir süre İntel'i taklit ederek gelişmiş olan Amd mi ? Seçim sizin. Ekran kartında Nvidia sınır tanımaz. Bu işler sonuçta deneyim işidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
VATAN COMPUTER - INTEL - Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm 652 TL
VATAN COMPUTER - ASUS - H87-PLUS Intel H87 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart - Anakart 308 TL
VATAN COMPUTER - ASUS - GTX780 DirectCU II GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart 1.476 TL
VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - VERSA II 500W MidT ATX S 204 TL
VATAN COMPUTER - GSKILL - 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram - Ram 252 TL
VATAN COMPUTER - SEAGATE - 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk - Dahili Harddisk 174 TL

Toplam %30 indirim ile : 3066 TL

Ve işte başardım. Az bir bütçe artışı ile toplanamayacak kasa yoktur

Şimdi kasa konusunda tereddütte kalabilirsin belki. Ama sen tekrardan para biriktirinceye kadar baya bir götürür. Benim V3'ten tek + tarafı önde USB 3.0 porta sahip olması. Ama bir o kadarda zarif duruyor.

O kasa ne yahu? Güç kaynağının verimliliği şanslıysak %70 olsa 500 Watt'ın %30'unu alıp çıkarttığımızda kalır 350 Watt.

Sınırda yaşayanlar'a hoş geldiniz;

Mert verimlilik hesabın karışmış, atıyorum 500W %100 verimli demek şebekeden 500W çeker. %90 verimli olanı ise %10 daha fazla (550W) çekip 500W gücü sağlar.
Güç kaynağının üzerinde yazan gerçek güç miktarı verimlilikle değişmez, Amper (beygir gücü) değeri etkili olur. Verimlilik sertifikaların bir amacı da şebekeden ekstra güç çekmeyerek enerji tasarrufu sağlamak.

Bilgilendirme için teşekkürler, farklı biliyordum güç kaynağı konusunu ama şimdi aydınlandım.

O kasa ne yahu? Güç kaynağının verimliliği şanslıysak %70 olsa 500 Watt'ın %30'unu alıp çıkarttığımızda kalır 350 Watt.

Sınırda yaşayanlar'a hoş geldiniz;

Bu arada okumadın sanırım..
...
Şimdi kasa konusunda tereddütte kalabilirsin belki. Ama sen tekrardan para biriktirinceye kadar baya bir götürür.
...

Neyse o filmi izledin mi ? Yoksa öyle denk geldim o yüzden mi koydun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…