Gammaxx 400ex, ID-Cooling 224 XT, Noctua U12s Redux

nastala

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Intel 12400F işlemcim var ve stok soğutucunun sesinden dolayı değiştirmek istiyorum.
Düşündüğüm 3 adet ürün var fakat tavsiyelerinize açığım.
Kasa: ASUS GT301.
Anakart: ASUS Prime 660M a D4.

1. deepcool Gammaxx 400 ex 650₺
2. ID-Cooling 224 XT 800₺+ şu anda fakat yarın gelbura üzerinde indirim olacak. Düşecek mi bilmiyorum.
3. Noctua U12s Redux 920₺, Dual yapmak istersem fan kit (260₺)

Fanların sessiz çalışmasını istiyorum o yüzden çift fanlı modeller daha mı iyi olur? Noctua'larda Low noise adapter zımbırtısı varmış. Redux'ı çiftlersek kullanılabiliyormuş. Gammaxx ex bütçesinde çift fanlı başka bir ürün yok gibi duruyor.

Seçenekler çok olduğu için kaç gündür araştırıyorum. Bir çıkar yolda bulamadım açıkçası. Yardımlarınız benim için çok önemli, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
ID-COOLING SE-224-XT ARGB DUET 1000₺ olmuş.
Valla Deep Cool en mantıklı seçim gibi geliyor şu anda. Id Cooling argb güzel hoş ama 350₺ farkı hakediyor mu?

Deepcool gammaxx 400 ex aldım 650₺den. Bugün elime ulaştı. Montajını gerçekleştirdim. Oyunlarda Max 57 dereceyi gördüm. (GoW'da stok soğutucuyla çok rahat 78 dereceleri görüyordum. Ayrıca prime95 testindeax 64, cinebench 23'te de 60 dereceyi gördüm. Sesi de rahatsız edici değil. Oyunlarda ekran kartı fanıni duyuyorum şu anda. Intel stok faninin bağıran sesi kesildi 😄

Deepcool gammaxx 400 ex aldım 650₺den. Bugün elime ulaştı. Montajını gerçekleştirdim. Oyunlarda Max 57 dereceyi gördüm. (GoW'da stok soğutucuyla çok rahat 78 dereceleri görüyordum. Ayrıca prime95 testindeax 64, cinebench 23'te de 60 dereceyi gördüm. Sesi de rahatsız edici değil. Oyunlarda ekran kartı fanıni duyuyorum şu anda. Intel stok faninin bağıran sesi kesildi 😄

Son düzenleme:
ID-COOLING SE-224-XT ARGB DUET 1000₺ olmuş.
Valla Deep Cool en mantıklı seçim gibi geliyor şu anda. Id Cooling argb güzel hoş ama 350₺ farkı hakediyor mu?

Hocam konuyu hortlatıyorum ama sizce alınır mı montajı falan nasıl?

Hocam konuyu hortlatıyorum ama sizce alınır mı montajı falan nasıl?
Gammaxx 400ex'i kesinlikle tavsiye ediyorum hocam. Gammaxx'tan sonra nh-u12s noctua satın alıp onu da kullandım. Noctua ile aynı soğutma değerlerini verebiliyor. Hatta yük altında daha serin çalışıyor diyebilirim. Yalnız şeye dikkat edin 400ex iki tane fan ile geldiği için anakartta iki tane fan girişi olması gerek (cpu fan ve cpu opt) ya da bir tane Y splitter alıp iki fanın ucunu bağlatıp cpu fan girişine takmanız gerek. Bilginiz olsun.

Gammaxx 400ex'i kesinlikle tavsiye ediyorum hocam. Gammaxx'tan sonra nh-u12s noctua satın alıp onu da kullandım. Noctua ile aynı soğutma değerlerini verebiliyor. Hatta yük altında daha serin çalışıyor diyebilirim. Yalnız şeye dikkat edin 400ex iki tane fan ile geldiği için anakartta iki tane fan girişi olması gerek (cpu fan ve cpu opt) ya da bir tane Y splitter alıp iki fanın ucunu bağlatıp cpu fan girişine takmanız gerek. Bilginiz olsun.
Sağolun hocam geçen gün Deepcool AG400 sipariş ettim bilgi için teşekkürler yine de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı