Arkadaşlar merhaba, Intel 12400F işlemcim var ve stok soğutucunun sesinden dolayı değiştirmek istiyorum.
Düşündüğüm 3 adet ürün var fakat tavsiyelerinize açığım.
Kasa: ASUS GT301.
Anakart: ASUS Prime 660M a D4.
1. deepcool Gammaxx 400 ex 650₺
2. ID-Cooling 224 XT 800₺+ şu anda fakat yarın gelbura üzerinde indirim olacak. Düşecek mi bilmiyorum.
3. Noctua U12s Redux 920₺, Dual yapmak istersem fan kit (260₺)
Fanların sessiz çalışmasını istiyorum o yüzden çift fanlı modeller daha mı iyi olur? Noctua'larda Low noise adapter zımbırtısı varmış. Redux'ı çiftlersek kullanılabiliyormuş. Gammaxx ex bütçesinde çift fanlı başka bir ürün yok gibi duruyor.
Seçenekler çok olduğu için kaç gündür araştırıyorum. Bir çıkar yolda bulamadım açıkçası. Yardımlarınız benim için çok önemli, şimdiden teşekkürler.
Düşündüğüm 3 adet ürün var fakat tavsiyelerinize açığım.
Kasa: ASUS GT301.
Anakart: ASUS Prime 660M a D4.
1. deepcool Gammaxx 400 ex 650₺
2. ID-Cooling 224 XT 800₺+ şu anda fakat yarın gelbura üzerinde indirim olacak. Düşecek mi bilmiyorum.
3. Noctua U12s Redux 920₺, Dual yapmak istersem fan kit (260₺)
Fanların sessiz çalışmasını istiyorum o yüzden çift fanlı modeller daha mı iyi olur? Noctua'larda Low noise adapter zımbırtısı varmış. Redux'ı çiftlersek kullanılabiliyormuş. Gammaxx ex bütçesinde çift fanlı başka bir ürün yok gibi duruyor.
Seçenekler çok olduğu için kaç gündür araştırıyorum. Bir çıkar yolda bulamadım açıkçası. Yardımlarınız benim için çok önemli, şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: