Gampower'ın Calypso Blue Switch Klavye ne sıklıkla temizlenmeli ve kaliteli Keycap Puller önerir misiniz?

nopescope

Hectopat
Daha fazla  
2 hafta önce Gampower'ın Calypso Blue Switch klavyesini satın aldım. Bayağı tozlandı ve temizlemek istiyorum ama tuşları çıkaramıyorum. İnternette tuş çıkarma aparatı aradım ama pek bir şey bulamadım. Güvenli bir sitede bildiğiniz varsa önerir misiniz (trendyoldaki plastik olanı gördüm ama internette plastik olanların tuşlara zarar verdiğiyle ilgili videolar gördüm, o yüzden metal olanlardan tercih ediyorum)?

Hocam tuşlar elle çıkarabilirsiniz. Öncelikle kenardaki tuşlardan başlayarak hepsini tek tek iki parmağınızla çıkarabilirsiniz. Çok detaylı bir temizlikle uğraşmak istemiyorsanız keycapları çıkardıktan sonra klavyenin yüzeyini ve Switch'lerin içini süpürün.

Hocam tuşlar elle çıkarabilirsiniz. Öncelikle kenardaki tuşlardan başlayarak hepsini tek tek iki parmağınızla çıkarabilirsiniz. Çok detaylı bir temizlikle uğraşmak istemiyorsanız keycapları çıkardıktan sonra klavyenin yüzeyini ve Switch'lerin içini süpürün.
Space ve enter gibi büyük tuşları çıkaramadım ve çok zorlamadım. Onları nasıl çıkarabilrim?

Space ve enter gibi büyük tuşları çıkaramadım ve çok zorlamadım. Onları nasıl çıkarabilirim?

Bu tuşların kenarlarında küçük Switch'ler bulunmakta. Öncelikle tuşun bir kenarını biraz zorlayarak yukarı çekin. Bir şeyin çıktığını hissedeceksiniz. Ardından öbür tarafada aynı şeyi yapın. Son olraak iki tarafından tutup keycapı ana Switch'ten ayırın.

Bu tuşların kenarlarında küçük Switch'ler bulunmakta. Öncelikle tuşun bir kenarını biraz zorlayarak yukarı çekin. Bir şeyin çıktığını hissedeceksiniz. Ardından öbür tarafada aynı şeyi yapın. Son olraak iki tarafından tutup keycapı ana Switch'ten ayırın.
Teşekkürler, çıkarabildim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı