Gana'dan Gelen E-postalar

Makaleler
12
Yer
Kajaani
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 7700, Galax SG RTX3080, ROG STRIX B650E-F, Corsair 32GB Vengeance RGB, 1 TB PNY CS2130, 1 TB 970 Evo, Corsair RM850
E posta adresime Gana'dan bir yakınınız vefat etti ve size 15 milyon 500 bin dolar miras kaldı diyerek bunu alabilirsiniz diye e postalar geliyor. Sizce buna itibar etmeli miyim? Adam pasaport bilgilerini attı mail üzerinden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna yemleme postası diyorlar siz cevap verirseniz işte banka işlemleri için 500 $ yatırman gerekli gibi rakamlarla size dönüş oluyor, tabi yersen 15 milyonun yanında hiç kaldığı için siz de bir umut parayı gönderiyorsunuz, bir daha ne arayan var ne soran geçmiş olsun. 👍🙀

inanmadım zaten böyle birşey olacağına ama hinede emin olmak için sormak istedim teşekkür ederim adamla gidişata göre dalga geçeceğim

Bana da 150 milyar dolar var, sahibi aile uçak kazasında ölmüş, hadi gelin yarı yarıya alalım demişlerdi. Bir de 15 yıllık laptopu Sahibinden'e koyduktan 1 gün sonra biri bana Kongo'da olduğunu söylemiş ve dedesi için PUBG oynatacak bilgisayar aradığını söyleyip 15 yıllık külüstüre kargo hariç 1200$ teklif etmişti :):):).

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı