Gang kaykay alınır mı?

mertelos

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben normalde waveboard kullanıyorum ancak sıkıldım iki tekerden. Dört tekere geçeceğim ve longboard skateboard ve pennyboard hepsini araştırdım, hem bütçeme en uygun olanıda skateboard. Bunu almayı düşünüyorum. 55 kiloyum ve hareket yapmayacağım sadece normal olarak okul ev falan eğlence amaçlı hareket yapmadan kullanacağım. Sizce alınır mı?

Arkadaşlar ben normalde waveboard kullanıyorum ancak sıkıldım iki tekerden. Dört tekere geçeceğim ve longboard skateboard ve pennyboard hepsini araştırdım, hem bütçeme en uygun olanıda skateboard. Bunu almayı düşünüyorum. 55 kiloyum ve hareket yapmayacağım sadece normal olarak okul ev falan eğlence amaçlı hareket yapmadan kullanacağım. Sizce alınır mı?
skateboard almanı tavsiye ederim ayrıca gang drink tekerlekleri çok iyi rulmanları uzun süre dayanıyor fakat decki toplamalısın tahtası kaliteli değil onun dışında truckları idare eder

Skateboard almanı tavsiye ederim ayrıca gang drink tekerlekleri çok iyi rulmanları uzun süre dayanıyor fakat decki toplamalısın tahtası kaliteli değil onun dışında Truck'ları idare eder

2. El dolaptan alabilirim belki, bakıyorumda pek anlamıyorum ben. Birkaç tanesini atayım siz hangisi daha iyiyse seçebilir misiniz?
Dolap'ta keşfettiğime bak! Dolap - İkinci El Alışveriş
Bunları buldum şimdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı