GANK Battı mı?

Olayları tam bilmiyorum da @kxy emre bey'i nereden tanıyorsunuz sizinle nasıl iletişime geçti?

Olayları tam bilmiyorum da @kxy emre bey'i nereden tanıyorsunuz sizinle nasıl iletişime geçti?

L7 Air indirimi için konu açtığımda konuya yazmıştı, ordan iletişim icin mail bıraktı. Kendisiyle doğrudan bir bağım yok.

Amazon hepsiburada n11 gibi pazaryerleri dışından birşey almayın, iyi niyetli oluyorsun şans vermek istiyorsun, ama karşındakiler çakal esnaf yaklaşımından bir adım öteye geçemiyor.

Her önüne gelen sanal ofisten e-ticaret Sitesi kurup hazır ürünleri depo bile kurmadan satıyorlar. Bu tip firmaların ürünlerinin ucuz olması satış sonrası hizmetleri olmadığı için, adam yüzlerce çalışanım var yazmış, açık açık yalan söylüyor millete.

Dostum ürünleri de iyi olmuyor ki ya, iki üç ay sonra üzerindeki yazılar silinmeye başlıyor. Ben de Wraith adlı firmadan aldım bir tane mouse, dediğiniz gibi şans vermek istedim; direkt donglesi bozuk geldi, klavye aldım anakartı bozuk geldi; iadede almadılar, onarım ile 20 gün süründüm yani. Hala forumda tavsiye ediliyor firmalar, o çok garip bir durum.

İade almamak gibi yasal bir hakları yok, müşteri uğraşmaz diye düşünüyorlar, sadece hijyen ürünlerini ve sarf malzemelerini mesafeli satış sözleşmesi gereği almayabilirler, Bunun dışında yok ambalajı açılmış yok üzerindeki etiketi kesilmiş gibi bahanelerle ürünü almamak gibi bir hakları yok, Ticaret bakanlığındaki konu ile ilgili kariyer uzman arkadaşlara da ileteceğim, bundan sonra e-ticaret lisansı aldıktan sonra ilgili firmalar Kargo anlaşma kodu ve iade depo bilgilerini paylaşmak zorunda kalsınlar, Ben bu firmanın bütün bilgilerini görebiliyorum, adam 200 çalışanım var yazmış Kasım ayında 5 tane çalışanı görünüyor adamın, Ben niye jeff bezosa para kazandırayım diyorsun ama her zaman hayal kırıklığına uğratıyorlar, Ben işin 1.500 lirasında değilim, ben bu şahıstan bunu buraya yazmadan da alırım ama insanlar görsün, Adam bana fatura kesmemiş, gelir uzmanı arkadaşları gönderteyim, rutin denetim var mı yok mu bir baktıralım.

L7 Air indirimi için konu açtığımda konuya yazmıştı, ordan iletişim icin mail bıraktı. Kendisiyle doğrudan bir bağım yok.
Ben senin hala samimiyetine inanmıyorum çünkü o benim Gank iade rezilliği konusunda kalkıp adamdan benim kişisel bilgilerimi ifşa edip forumda paylaşmıştın. Kalkıp bana olayı çarptırıyorsun, adama hakaret etmişsin o da dayanamamış telefonu kapatmış falan diyordun. Sonra kurum sahibi de telefonda konuşulanların kanıt olarak gösterileceğini anlayınca herkes R yaptı. Rastgele bir adam nasıl böyle birini savunuyor? O süreç uzasaydı, ben müsait olup da KVKK ile uğraşsaydım, şu an hepimiz leş bir sürecin içinde olacaktık bunu sen de biliyorsun. Adam bana senden bahsederken telefonda ismini, cismini de söyledi mesela. Rastgele bir adam olsan kalkıp o bilgileri alacak kadar samimiyetin olmazdı diye düşünüyorum. Üstüne üstelik senden de o kadar detaylı bahsedeceğini de düşünmüyorum.

Sempati duyan destekçileriydin hani noldu şimdi burada gıkın çıkmıyor? Ben savunmanı falan beklerdim. İlginç. Doğrudan bağım yok sözüne de asla inanmıyorum. Benim postu okuyan süreci gören insanların da sana güveneceğini de pek düşünmüyorum. Ama sen kendini kandırmaya devam edebilirsin. Özellikle de sen ve senin "gank varisi" tayfan.

Hani derler ya fazla böbürlenme padişahım senden büyük Allah var diye. Artık ne olmuş bilmiyorum, ilahi adalet midir, başka bir şey midir, bilmiyorum. Ama hak eden hak ettiğini bulur, ona eminim. Hiç üzülmedim bu duruma üzüldüğüm tek şey ben ve benim gibi süreci yaşayan insanların başına gelenler. Umarım iade gerçekleştirmeye çalışanlar bu süreci kolay bir şekilde atlatırlar.

Ha ek olarak benden sonra birçok insan gelip yine aynı şeyleri söylemelerine rağmen beni hater tayfasına da koydunuz. Onu da unutmuyorum, siz çok kötü, art niyetli insanlarsınız.

Son düzenleme:

Bence bu arkadaş senin hakkında söylediklerini yanlışlıkla forumda ağzından kaçırdı ve karşı taraf tarafından bir güzel azarlandı. Hiçbir şirket sahibinin durup dururken birine konuşmaları paylaşacağını düşünmüyorum belki ben profesyonel düşünüyorumdur ama bu riske değeceğini sanmıyorum.

Bilmiyorum hocam arkadaşın profiline girersen kendisi ve tayfasını "gank varisleri" olarak adlandırmışlardı. Ben bu süreçte beni yalnız bırakıp milletin hakkını yemeye çalışan kişi ve kişileri koruyan herkese hakkımı helal etmiyorum. Özellikle de bu arkadaşa. Umarım yaşattıklarını yaşarsın. Bu kadar adamları koruyanlar bana yok öyle bir şey ya, sen firmayı kötülüyorsun diyenler benden sonra kaç tane adam GANK ile alakalı iade süreci açtı, sıkıntısını söyledi. Onlara rağmen kalkıp körü körüne desteklediniz. Devam abi devam böyle firmaları desteklemeye devam.

Ha bir de iade rezilliğini açtığım günün gecesinde GANKSENİNLE indirimleri yapıp konuyu örtbas etmeye çalıştınız. LOL.

Durumu çok güzel açıklamışsın dostum, tebrik ederim. Hiç bir şeyi örtbas edemezler dostum merak etme. Biz de bu forumdayız, her tavsiye konusuna elimden geldiğince yetişiyorum, insanlara gereken uyarıları yapmaya devam edeceğim.

Ben de senin gibi bilindik marka alayım kafam rahat etsin taraftariydim. Ancak o bilindik markaların kronik sorunlarını gördükçe, desteklerinin bir şey yapmadığını gördükçe sogudum. Logitech sana göre büyük, pişman etmeyen markalardandir diye düşünüyorum.

Aldığım Logitech klavye kronik sorunluymus mesela, ilk aldığımdan beri tuşlara ikinci seferde basıyor. 1 aydır bunla uğraşıyorum. Satıcı logiteche pasladi, logitechin global desteğine yazdım adam akıllı yardımcı olmadilar. Eskiden ürün gonderiyormus global destek, şuan bir şey yaptığı yok anladığım kadarıyla. Son çare pentayı arayacagim belki onlar da kabul etmeyecek bilemiyorum. Bilindik markalarda bile kronik sorun varsa, destekleri bir işe yaramıyorsa Logitech'in machenike gibi markalarla farkı ne kalıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…