GANK Battı mı?

İnsanların aldığı ürünler ellerinde patlamasın yeterli firma iflas etse de olur.
Aynen öyle bende onu anlattım hocam. Sıkıntı şu bu ürünlerin teknik destek kısmı ne olacak ürün bozuldu garantiye nereye gidecek vs.

Bunlar tabii ki varsayım battığı hakkında bir şey yok yanlış bilgi olmasın bu arada. Marka karalaması yapmayalım.

İade de zorlanan bir arkadaş olunca gank savunuyordu, açıklamasında yapabilir umarım.

Adamın batacak firmayı öneceden görme yeteneği mi var? Zamanında GittiGidiyor'da battı?

GittiGidiyor'da zamanındaki en iyi sitelerden birisiydi bana göre.

Bir anda bu durumların patlaması üzdü cidden. Batacağını sanmam ama yinede, sanırsam açıklamada yapılmış, batacaksada son kullanıcıyı üzmesin yeterli.

Hayır dikkatimi bu çekti mesela 8 aydır burası bitmedi mi mesela? Güzel oyaladı galiba.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırsam geçtiğimiz günlerde taşınma süreci tamamlandı. Şaşırttı bu konu cidden.

İade de zorlanan bir arkadaş olunca gank savunuyordu, açıklamasında yapabilir umarım.

Savunmam Emre Bey'in foruma yazamamasından ve benden rica etmesinden kaynaklıydı. Sadece GANK'ı savunuyormuşuz ve GANK üzerinden öneri yapıyormuşuz gibi algılandı sanırsam. Bazı arkadaşlar beni GANK'tan para alıyor veya bana sponsorlar gibi sandı biraz benim üstüme yığılıyor gibi hissettim 😀. Böyle bi durum olduğundan kimsenin haberi yoktu.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı