Çözüldü GANK Battı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kafkef34

Megapat
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir gank.com.tr konusunda çok fazla olumsuz yorum vs. okuyorum. Espor tarafında da kapandığına dair paylaşımlar yapıldı ancak tasarımcılarına para ödenmemiş, free çalıştıklarına ödeme yapılmadığına dair söylemler dolanıyor. Sizce buradan alışveriş yapmak ne kadar mantıklı olabilir bu süreçler içerisinde? İadelerin neden geç yapılmadığı vs. gibi konulara para kalmadı deseler ya.

1765652147205.png

1765652180209.png

1765655077886.png

1765655103894.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba arkadaşlar,

Açtığım konuyla ilgili bir açıklama yapma gereği duydum. Yaklaşık 20 gün önce eski çalıştığım şirketle yollarım ayrıldı ve bu sürecin yarattığı stres ve sinirle bu başlığı açtım. Daha sağduyulu davranmam gerekirdi.

Şunu özellikle belirtmek isterim ki; şirketin operasyonel işleyişi devam etmektedir, maddi herhangi bir sorun olmamakla birlikte siparişlerin kargoları çıkmaya devam etmektedir ve dışarıdan yansıtıldığı gibi tamamen durmuş veya çalışamaz durumda olduğu yönünde kesin bir durum yoktur. Taşınma süreçlerinden dolayı kargolarda, iade işlemlerinde ve müşteri iletişim hatlarında problemler yaşanmış durumdadır ve bu sorunlar ortadan kaldırılmış durumdadır.

Bu başlığı açarken amacım işten çıkışımın verilmesinden dolayı sindiremeyip bu tarz bir zarar verme gönderisi oluşturdum. Duygusal bir tepkiyle yazdım, bu nedenle rahatsızlık yarattıysam özür dilerim.

NOT: Başlığı yukarıda tutmak ve başka hesaplara ve tanıdıklarıma olumsuz yorumlar yaptırdığım da doğrudur.

Daha sakin bir zamanda, daha doğru bir üslupla değerlendirme yapmak gerekirdi. Anlayışınız için teşekkür ederim.

@Emre C konuyu yapabiliyorsak çözüldü olarak işaretleyebilir miyiz? Ya da kapatabiliriz.
Nasıl battı bu firma? Baya kişi alıyordu ürünlerini. Ayrıca yeni merkeze tasinacakti bunlar kocaman noldu o iş? Valla cok garibime gitti.

@Efe KIPKINER dans ediyordur suan.

Taşınma işlemi Emre Bey'in forumda söylediklerine göre bitmiş. Bilemiyorum bende ama.

Firma batmadı galiba sadece espor operasyonlarını durdurdular, Zaten twitter biosundaki @gankesports'u silmiş. Tabi bu olaydan sonra ne kadar tercih edilir bilemem.

Eğer iade konusunda sorunlar kalmazsa tercih edilebilir diye dusunuyorum. Son kullaniciya nolacak suandan itibaren ona bakmamiz gerekecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı